Bildiğiniz gibi europe serverı Türkiye serverının en az 10 misli kadar kullanıcıyı barındırınyor fakat bunların en az % 20 sinin Türk olduğunu düşünüyorum.Oradaki Türklerde bizim serverımıza giriş yapmalarını sağlamanızı diliyorum.
Görünüşünün değiştiği güncellemede tüm kullanıcıların servere giriş ayarı otomatik olarak Europa 2'ydi. Kalabalık olması ondan. Ayarı tekrar değiştirseler oyuncu bulmak zor olur orada.
Ben şuan için konuşuyorum oranın boş kalması bizi ilgilendirirmi ?Bizim serverımız dolu olsun.
Az kaldı sabret europe 2 yaz bitince boşalır herkes kendi serverına geri döner diye düşünüyorum.
O serverdakilerde zaten Türklerden çok şikayetçi %90'ının Türk hackler olduğu söyleniyor gelen kanıtlarda genelde europe2'den oluyor. Bilemiyorum gelmeleri iyi olur mu olmaz mı sizin açınızdan.
Bence suan iyi , bu yüzden Türk arkadaslarımla oynayabiliyorum =)
Türklerden çok şikayetçilermiş bu hackleri sanki kendileri kulanmıyolar bu oyunun %95 i hacker
(08-14-2012 11:52 PM)omerfarukk Yazılan: [ -> ]Türklerden çok şikayetçilermiş bu hackleri sanki kendileri kulanmıyolar bu oyunun %95 i hacker
bu is mahkemeye gtmedn ıs cosulmez ıp dn yasal ıslem bslatılsn
(08-14-2012 11:52 PM)omerfarukk Yazılan: [ -> ]Türklerden çok şikayetçilermiş bu hackleri sanki kendileri kulanmıyolar bu oyunun %95 i hacker
oyunun 95%i hacker da, o 95%in de 60%ından fazlası malesef türk. Yabancılar oyunculara hasar veren hack kullanmıyorlar. Zombi OPK-Power tarzı olaylar var genelde. WH-SH tarzı hackler en çok Türklerde.
(08-15-2012 01:37 AM)Tokatç1 Yazılan: [ -> ] (08-14-2012 11:52 PM)omerfarukk Yazılan: [ -> ]Türklerden çok şikayetçilermiş bu hackleri sanki kendileri kulanmıyolar bu oyunun %95 i hacker
bu is mahkemeye gtmedn ıs cosulmez ıp dn yasal ıslem bslatılsn
Isı cok kolay sanıyorsun galıba?