Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sıkıldım Bu hayattan
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle KADİR GECENİZİ KUTLARIM..

Evet arkadaşlar dediğim gibi gerçekten sıkıldım bu hayattan bıktım bunaldım. Hep üstüme geldiler böylesin şöylesin öylesin sustum ve susucamda Haklıysamda Haksızsamda..
Bugün yeni bi hayat yeni bi iş. Tekstil ilk günüm işi bilmiyorum işe gittim başladım.Bilmiyorum işi ne yapcağmı alışırım dedim kendi kendime umarım ama alışamadım işe başladık pantalon üstünde çalışıyolar dikiyolar. Ben ortacılık olarak başladım herşey normal gidiyodu ama daha. Abilerle tanışmadan işe başladık ne yapcağ mı sölemiyolar şunu getir getirdik ama şunu şöyle yap demiyolar bunu böle yap demiyolar bende bilmiyorum yanlış yapıyorum ordan usta dedi sen getirme o arkadaş getirsin yanlış yapıyosun dedğ tmm dedim sonra. Bi abi git iş getir ne bekliyosun dedi ALLAH ALLAH dedim bişeyde diyemedim ustada bişey demedi biri getir der biri getirme der sonra yemediğin hakaret küfür kalmadı oruç tutuyodum annnem babam tutma dedi hemen yorulursun dediler tmm tutmadım orucumdan da oldum böle bi iş yüzünden bi dayak yemediğim kalmıştı oda oluyodu ilk günden 1 tekme yedik Uff sıkıldım gerçekten helede ailem bıktırdı bu hayattan bide bu iş size tavsiye TEKSTİL işine girmeyin Haksız yere küfür hakaret Böyle Mubarek günde Umarım beni anlarsınız
Benimde başıma geldi bütün gün işleri güçleri yok benimle uğraşıyorlar.Bir şey bilmiyorum öğretmiyorlar da bana sonradan laf yapıyorlar.
Hayatımın 35 saniyesi boşa gitti ^^
Bende babamın arkadaşının inşaatında getir götür yapıyordum 1 ay dayanabildim sıkıldımBig Grin ama çok yüklenmiyolardı bana müteahhitten torpilliydimBig Grin nfs mw ve carbonu bitirdim 1 ayda sıkıntıdan.ssk+yemek+800 tl Big Grin
sıkıldım bu hayattan ne demektir arkadaş anlamıyorum "sıkıldım bu hayattan" en sinir olduğum laflardandır
Benim Haytıımı sen yaşa anlarsın güzel kardeşim Smile
Anlıyorum seni ancak bu pisikolojinin sonu köprüden atlamaya kadar gider. Seni anlıyorum seni, yaşadığın durumu yaşamayan anlayamaz yazman bir şey ifade etmeyecek. Başka iş bulmayı, hayata sıkıca tutunmaya çalış.
Oku ozamanda tekstil de çalışma bu kadar basit azıcık sıkıcaksın totoyu. Smile
bu iş ölüme kdr gider
(08-14-2012 10:06 PM)cenk1907 Yazılan: [ -> ]Benim Haytıımı sen yaşa anlarsın güzel kardeşim Smile

kadir gecesi ne ara kandil oldu lan
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler