Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Crysis 2 de bulğudum mantık hatası.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
O kadar olur.
GTA 4 te adam denizde yanarak öldü beyfendi
Kardeşim sistem özelliklerini falan yazsan? biz medyum muyuz senin sistem özelliklerini görücez.
Sözüm Mete'den dışarı.

Şu kadar beyin yok
(08-15-2012 01:17 AM)Gladius Yazılan: [ -> ]Kardeşim sistem özelliklerini falan yazsan? biz medyum muyuz senin sistem özelliklerini görücez.

görmen gerekmiyor ?
arkadaşım şu noktayı hayvan gibi 2 boşluğun arasına koymaktan ne haz alıyorsunuz?
(08-14-2012 06:01 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]
(08-14-2012 05:55 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]Smile Crysis güzel mi ya warrockla birlikte kasar mı ? Görünce indiresim geldi Big Grin

Al sana bir mantık hatası daha "warrockla birlikte kasar mı ?"
Big Grin
(08-14-2012 06:34 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Nanosuit'te her hücre bir kamera ve aynı zamanda bir ekrandır. Her hücre aldığı görüntüyü çok çok yüksek bir işlem gücü olan işlemci yardımı ile hesaplanan karşıt hücreye gönderir. Aynı zamanda karşıt hücreden gelen sinyali görüntü olarak verir. Kısaca arkadaki görüntüyü öne, öndeki görüntüyü ise arkaya verir. Yani oyunda görünmezlik diye geçen şey aslında görünmezlik değil gerçek zamanlı bir kamuflajdır. Dolayısıyla gölge normaldir Smile

Hatta bu olay gerçekte de kullanılmakta fakat daha çok ileri gidebilmiş değil;

[Resim: NXwL7.jpg]

Dip not : Senin PC nasıl Crysis'i açtı la Ss.gif

DP cevap : Bende anlamadım son günlerim içimde kalmasın diye indirdim kasmadan oynuyor grafikler karşısında dondum kaldım diyebilirim Big Grin
(08-14-2012 09:18 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]Allah size akıl fikir versin diyorum. Saçmalama konusunda üzerinize yok . Anlatmak istediğim şuydu bokunu çıkardınız..

Crysis ve warrock (ayrı ayrı yüklü) (!) tekini açsak kasar mı diye sorucaktım . kısalttık . ama siz anlamadan okuyup saçma sapan yorumlar yapıyosunuz. size ben bişey demiyorum . böyleleri forumdan soğutur.

kasmaz merak etme bu arada crysis 2 7.63gb isteyene torrent dosyası verebilirim.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler