Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: enteresannnn !!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[/font][/font][font=Arial] Uzun yıllardır warrock oynuyorum tam emin değilim ama sanırım 3.5 yıl oldu çeşitli çarlar değiştirdim bu oyunda çok hack gördüm çok wall gördüm ancak bir merak uyandı bende benim 2 yılda 58 1.5 yılda 46 lwl flan yaptığım çarlarım var ancak NE HİKMETSE ! bu son aylarda bazı çarların henüz 50 lwl iken 1 saatte 51 3 saatte 53 lwl olduklarına şahit oldum çok merak ediyorsanız bu örneklerden birini söyleyebilirim (relaxxx) kendisi 2 yıldız a sahip peki bu arkadaş kaç ayda bu lwl e geldi daha önce b adla hiç bi çar görmedim 1 saat önce 63 olan bu adam 2 saat içinde nasıl 70 olabiliyor ve bunun lwlini günler sonra 2 yıldız olarka görüyorum benim burda anlatmak istediğim her türlü hack kul hakkına girmektir biz burda hakkımızla yıllardır oynayarak aldımız lwl lerimizle övünürken kendini zeki zanneden bazı şahıslar bu yollarla kul hakkına girmektedirler benim size sorum bu kadar insanın hakkına girmeye cesaret eden biri nasıl bir insadır ??? bunu gururuna nasıl yedirebiliyor anlamıyorum gerçekten çokkkk enteresan .....huhh:
Aligator,Gh0stlord ve daha sonra da xrelaxxx oldu.Bu char sandığından da eski.Ama diğerleri için yorum yapamıcam.
söyle açıklayayım. O accountu 60 level göremezsin. O accountun ilk nicki aligatordu. 3,5 yıldır bu oyunu oynadığını iddaa ediyorsun ama relaxx accountunun aligator yani ghostlord olduğunu bilmiyorsunki ilginç bir çelişki. Ayrıca o account 78 level olduğunda yada 77 sahibi olan ali abi tarafından satıldı kubilaya. O accountta flag bile yapılmamıştır adam gibi.
2 Yilda 58 masallah Big Grin flagsz ble dha ck kasarsn
(01-06-2010 11:45 PM)Serhan.B Yazılan: [ -> ]2 Yilda 58 masallah Big Grin flagsz ble dha ck kasarsn

Haha Big GrinBig Grin

2 ayda yapıyorlar Big Grin
1.5 yil oynadim 39 oldum millet 60 70 lerden bahsediyor helal olsun biz calisan adamiz ancak aksam 8-11 arasi takiliyorum

xrelaxx bende gordum en son 79 olmustu tebrik ediyorum sahibini turklerin iftihari
(01-29-2010 02:39 AM)endless Yazılan: [ -> ]1.5 yil oynadim 39 oldum millet 60 70 lerden bahsediyor helal olsun biz calisan adamiz ancak aksam 8-11 arasi takiliyorum

xrelaxx bende gordum en son 79 olmustu tebrik ediyorum sahibini turklerin iftihari

ben 7 ayda 50 oldum (:
nasıl kastığına bağlı.
Bu oyunda ingilizceyi bi sökersem ilk 100 lwl sahibi ben olacam heheh tabi oynayarak... Big Grin BEnle yarısan varsa peşime takılsın..Big Grin
oyunda dürüst kasan çok az kişi kaldı onlar bıraktığında oyun tamamen zivanadan çıkacaktır kısa zamanda bırakmakta yarar var!
araştırma yapmadan Bilgi vermeyelim o charın isim değişikliği oldu daha o şekilde bir hack programı yapılabılcegını sanmıorm Vıp hacklarda bııle öle bişey mevcut değil

Bnde hesabı mı 6
ayda 42 lvl yaptım cok zor oldu ama Smile
Referans Adresler