Need for Speed World'e başladım bir kaç sorum olacak. Pursuit modunda polislerden kaçarken uzunca bir süre aranma seviyem 3'de kalıyordu hatta 4 olmuyordu şuan 100 bin hasar vermeye yakın 4,5 oluyor bunun artışını ne belirliyor. Cop Radar yerdeki lastikleri patlatan iğnelerin yerini gösteriyor mu? Varsa elinizde key verirseniz sevirim
Oyunumdan bir kaç resim;
Ve ilk kez Heat Seviyem Federal oluyor. Anlamadığım şey bu ilk resimdeki oyunumda 3'de kaldı seviyem şimdi 4-5 oluyor hemen. Heat seviyesi kaça kadar çıkıyor?
![[Resim: bur44.jpg]](http://c1208.hizliresim.com/10/f/bur44.jpg)
Teşekkür ederim. Bu hızı nasıl km/h yapıyoruz? Bulamadım. Bir de yarışlarda esc basamıyor muyuz?
Nfs Moswanted serisi gibi 6 seviye var sonunda corvette'ler geliyor , Mesela sen polisleri kücük haritada 100m kaldıgında gözüküyolar misal veriyorum cop radar aldıgın zaman bu 200m olur yani görüs mesafesi yükselir onlardan daha rahat kacabilirsin......Kactıkca daha cok polis devirdikçe aranma seviyen artar.
Ben sadece yarış yapabiliyorum nasıl bir başkasına mesaj atacağım ve bu polis kovalaması nasıl olacak
O 4, 5 dalgası polislerin seviyeleri.
4'e gelirsen mat siyah mustang gelir ve sen giderken yanında olsa bile seni yakalayabilir. 5'e geldiği zaman hiç uğraşma frene bas dur

İğneler haritada gösterilmez fakat sağ tarafta bir sonraki tuzakta kaç tane iğne olacak orada yazar.
Valla o siyah mustangleri ben moswanted'daki gibi x4 gibime geliyor resmen dalga geciyorum sonunda bende corvette + su k9lar geliyor 4milyon para yapıyorum

ama benden size bir tip 500bin yapın yeter kendim denedim 4milyon'da yapsan yine aynı parayı veriyor 500bin ile hic degismiyor sadece 2-3bin fark var fazla bisey degismiyor.
Beyler bana gelin herşeyi halladeriz