Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: JoS Klanı hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
ivedik, cqc oynayacaksanız (saatlerce falan ama) forumdan öm atarsın katılırım Big Grin
tw ne demek acaba çok merak ediyorum.
(08-13-2012 05:13 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]tw ne demek acaba çok merak ediyorum.

Soyle dalga gecmenızı ben bı yapamadım Ss.gif
(08-13-2012 05:01 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]
(08-13-2012 04:59 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]Beni katın lan aranıza warrock'ı düzeltmeye çalısayım bare.

aramızdasın zaten ama Big Grin git şu pc'yi değiştir Big Grin

O pc benim namusum Smile

Düzeltmeye bakacam artık Big Grin
Hayırlı olsun Boğaçım Smile
Hacker clan Big GrinBig Grin Biraz önce maçta tw ne baktık google chrome geçmişinde hack siteleri vardı wr cheats yazıyordu baktık vip hack sitesi çıktı rezil herif birde burda moderatör konu açınca konularımı siliyor mesaj yazınca düzenliyor basit herif.

[Resim: DQMXm.jpg]
(08-13-2012 05:16 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]
(08-13-2012 05:13 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]tw ne demek acaba çok merak ediyorum.

TeamViewer isminin kısaltması tw ise düzeltilmesi için bunu dile getiririm. Sen dalga olarak görüyorsan eyvallah.
(08-13-2012 06:27 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(08-13-2012 05:16 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]

TeamViewer isminin kısaltması tw ise düzeltilmesi için bunu dile getiririm. Sen dalga olarak görüyorsan eyvallah.

Sinirlenme be balık abı sakalasıyoruz Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler