Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: NFS Word Arabalar.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(08-14-2012 03:21 AM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Oyunun cıvığını çıkarttınız ama. Wtr'den nfsye gelen herkese 50 hacki yapmayı gösteriyorsunuz. Gelen 1-2 gün oynayıp sıkılıyor.

O oyunuda mı kirlettiler ? Smile
(08-14-2012 03:32 AM)Ruvale Yazılan: [ -> ]
(08-14-2012 03:21 AM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Oyunun cıvığını çıkarttınız ama. Wtr'den nfsye gelen herkese 50 hacki yapmayı gösteriyorsunuz. Gelen 1-2 gün oynayıp sıkılıyor.

O oyunuda mı kirlettiler ? Smile

Tanıdıklarımız var diyelim Big Grin
o yüzden mi herkezde böyle t3 arabalar var? Smile
burdan oyuna gelen 50 lwl oluyor. Cıvığını çıkarttılar valla. Alicanla ben adam gibi kasıyoruz sadece. 3 gündür high stakesde oynuyoruz. gün boyu belki kaç saat. bir tane bile ultra parça düşüremedim. Adamlar 10dkda set diziyorlar.
(08-14-2012 04:03 AM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]burdan oyuna gelen 50 lwl oluyor. Cıvığını çıkarttılar valla. Alicanla ben adam gibi kasıyoruz sadece. 3 gündür high stakesde oynuyoruz. gün boyu belki kaç saat. bir tane bile ultra parça düşüremedim. Adamlar 10dkda set diziyorlar.

Burdan gelen 50 lw oluyor derken , ne demek istiyosun anlamadım hilemi karıstıyolar yani , bende direk oyuna para yatırdılar sanıyorum o parcalar icin falanSad
(08-14-2012 04:03 AM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]burdan oyuna gelen 50 lwl oluyor. Cıvığını çıkarttılar valla. Alicanla ben adam gibi kasıyoruz sadece. 3 gündür high stakesde oynuyoruz. gün boyu belki kaç saat. bir tane bile ultra parça düşüremedim. Adamlar 10dkda set diziyorlar.

Arkadaş içlerinde yine en beceriksizi benim. Hileyle 50 lvl olmayı bile beceremedim ben Big Grin en ucuz, dandirik t3 arabalardan biri var, 41 lvl Big Grin Olmuyo o 50 lvl şeysi Sad Yeni char açınca da olmuyo. 2. gün lazım sanırım ille. kafam almıyo Sad
(08-14-2012 04:17 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]

Burdan gelen 50 lw oluyor derken , ne demek istiyosun anlamadım hilemi karıstıyolar yani , bende direk oyuna para yatırdılar sanıyorum o parcalar icin falanSad

elmas hilesi var. elması 1 kere topluyorsun 500 gün toplamış gibi oluyor bütün parçalar geliyor 50 level oluyorsun. cart curt
(08-14-2012 04:54 AM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]

elmas hilesi var. elması 1 kere topluyorsun 500 gün toplamış gibi oluyor bütün parçalar geliyor 50 level oluyorsun. cart curt

Anlamıyorum neden hack yapdıgınızı valla Smile 50 lvl olunca zaten oyunun anlamı kalmıyor o zaman git nfs carbon falan oyna bi kac parca icin yapılcak iş degil gecen sene arkadaslarla durmadan all in yaparak 3-4 haftada charı 40 lvl yapmıstım eglenmiştim acıkcası simdi oyun aynı warrock gibi oldu public oyun atılmıyor burdada anca arkadasların ile grup kurup oynıcaksın her taraf hack kaynıyor , suan yeni char actım boost biriktiriyorum 4000 falan olunca iyi araba cekip baslıcam yine , bu işlerle ugrasmayın size tavsiyem EA hackleri zaten bannlıyor ama siz bilirsiniz Smile
(08-14-2012 04:54 AM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]

tsdeki nfs odasına gelip bana anlatsana Big Grin Big Grin Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler