Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: BMW M3
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Yardımcı olduysa ne mutlu bana beyfendi
Sıkıntı yok, full modlusunu bile tokatladım.
(08-12-2012 09:04 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Sıkıntı yok, full modlusunu bile tokatladım.

la para kasmayı bi öğretmediniz. şu kod bmwsiyle deli gibi pursuit oynuyom. arkam çatlıyo bir oyunda 1-2k alcam diye.
Olm hep yarışarak kazanıyorsun her şeyi. Bunun haricinde ekstra bir şey yapmana gerekmiyor ki
Zafer oyundaysan ve harita kısmında "All In" takip modu açıldıysa seni kasayım orada. Masaj at oyundan flap1x
(08-12-2012 09:31 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Olm hep yarışarak kazanıyorsun her şeyi. Bunun haricinde ekstra bir şey yapmana gerekmiyor ki
Zafer oyundaysan ve harita kısmında "All In" takip modu açıldıysa seni kasayım orada. Masaj at oyundan flap1x

oyundayım bir dk
Bende bu hafta başladım porsche varda modifiye falan bulamadım öyle yarışlara giriyorum sadce şuanlık . bi yardım etseniz nerde ? Big Grin acemiyiz kusura bakmayın Big Grin
Beyler ben her oyuna girişte 477 mb patch atıyor neden böyle acaba
(08-12-2012 11:47 PM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]Beyler ben her oyuna girişte 477 mb patch atıyor neden böyle acaba

http://forum.warrocktr.com/Konu-Need-for...unu-Çözümü şuraya bi bakıver Smile
Daha yeni başladım 5 level oldum 40 k param var hahaha Big Grin
(08-12-2012 11:59 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Daha yeni başladım 5 level oldum 40 k param var hahaha Big Grin

NASIL NASIL NASIAAĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞL BEN 10 OLCAM ANCA 38K VAR ?! Sad (caps rage)

edit : 46k varmış lan !
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler