Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sa Maus Ayarı ve famasla Aw50 Yardımç.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sa ArkadaslaR mausum Microsoftun 20 tl Aldımda Oyunda Seri deil Yani Refksleri ayarı nedir +Ayrıca 3500 Cash Cektim Famas ve aw kalkmıs Silah yok alabilicegim oneriniz nedr.. veya famas ne zmn cıkacak ve ne almalıyım 3500 ee Bu arada Ben Stunkold88 Smile)) Eski
Famas 1,5 hafta önce kalktı bidaha gelmesi uzun sürer , mouse ayarınıda : düzleme %0 Hassaslıgı %70 klavye düzleme %0 yap.
Tm hocam Denicemde ne Almalyıım 3500 Cashe
konunun "kişinin kendini tanıtması" amaçlı açıldığını bir ben mi düşündüm ?
Hayır Kendimi Tanıtma Amaclı Deil onceden Gamerfirtsa 35 lvlim vrdı Saglam Oyunu Bıraktım Stunkold88 Dim Tanırlar Tasımada yoktum Bıraktıgım İcin bi girdim Yok bende Yeni Car aCtım Smdi Dondum Dedimve 1 2 Sorum Vaardı YARDIMCI OLManız İcin Konu actım Yoksa AMACIM YOK Smile
bir de düzgün Türkçeyle yazsan.
Kusura bakma hocam Smile Zamanım azdı
Zafer kardeşim arkadaşımız yeni biraz iyimser davransan ? herkese böyle yapıyosun negatif biri olduğunu düşündürüyosun . tek olduğumu da sanmıyorum..

berfo kardeşim sana da şunu öneriyorum. mouse'nin nerden alındığı değil de hassaslık olarak düzleme ve diğer hepsini %40 veya %60 olarak yaparsan senin için daha iyidir. Ama ideal olarak %50 gerçekten alıştığında en iyisi Smile
Saol Hocam Biraz Soguk Arkadasımız Da 3500 cahs cektim bende dün tmp aldım 2100 kaldı nabmamı tercihedersiniz ?
(08-12-2012 08:53 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]Zafer kardeşim arkadaşımız yeni biraz iyimser davransan ? herkese böyle yapıyosun negatif biri olduğunu düşündürüyosun . tek olduğumu da sanmıyorum..

berfo kardeşim sana da şunu öneriyorum. mouse'nin nerden alındığı değil de hassaslık olarak düzleme ve diğer hepsini %40 veya %60 olarak yaparsan senin için daha iyidir. Ama ideal olarak %50 gerçekten alıştığında en iyisi Smile

negatif olduğumu biliyorum, öyle düşünmeleri onlar açısından iyi. tek olup olmaman da farketmiyor. Ben iyimser davranmam her zaman. Arkadaş seçeceğim kişiler önceden belli gibi bir şey. yani şöyle anlatayım sana. ben forumdaki birkaç kişi dışındakileri pek umursamıyorum. Zaten o yüzden de yetkili olma gibi bir çabam yok. İnsanlara yardım etmeyi severim ama sabrım çabuk tükenir.

Konuya geri dönersek "nickim şu bu kadar levelim mouse'um TAM 20 LİRA" diye başlayan bir konuya attığım bu yorumun sonuna kadar arkasındayım.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler