Arkadaşlar şöyle bi fikir sunuyorum
Warrock Endonezyada daha az hack var herkesinde bildiği gibi . Toplanıp oraya mı geçsek ? Yani daha iyi olur aslında . Lag fazla ama burda da var. Yani orası daha iyi gibi. Bikaç arkadaş kurmyı düşünüyoruz. Sizde gelirseniz çok iyi olur . Şimdiden teşekkürler
Boş iş bunlar bi zaman sonra sıkılıyor insan , biraz sabredin diyorum ordaki seyler yüzünden gidiyosanız onlar yakında bizede gelir , oynamaya degmez zaten bisey anlamadıktan sonra.
En azından hack yok abi . Kaç yıldır bıkmadan oynadım . Gamerfirstte kaldı charım devam ettim . Şu son 2 haftadır 1-2 saat oynuyorum. Tavsiye ettiniz NFS World falan yani gerçekten sıkmaya başladı . Ama sağolsun adminler gerçekten iyi çalışıyor. Suç onlarda değil zaten abi. Açıyosun lobiyi direk MVP HACK ne bileyim aim bot falan saçma saçma işler. Oyuna sadece reklam amaçlı girem var ya . Kafa olmayınca millette . Daha bişey söylemiyrum
Tamam onu geçtim tamam hack açtın . Abi savaşmadıktan sonra ne anlamı kaldı ? açıyolar opk'yı bomba atıyo bu mu senin oyun anlayışın ?? Yazıklar olsun yani . Patch geliyo 1 saat sonra lobi hack reklamları dolu .
E2'deki ilk sayfadıki FFA odalarında oynuyorum 1 haftadırdan beri durmaksızın daha 2-3 kere hack gördüm onlarda direk atıldı , oda olmadı arkadaslarla FW atıyoruz daha ne

Bence gm değilde nexondan biri bütün gün lobide oturacak reklam yapanı(özellikle hack reklamı)küfür edeni direk banlayacak

(08-12-2012 05:57 PM)killerbey3 Yazılan: [ -> ]Bence gm değilde nexondan biri bütün gün lobide oturacak reklam yapanı(özellikle hack reklamı)küfür edeni direk banlayacak 
Ona bile gerek yok cok basit bir spam sistemi gibi birsey olsa iyi olur ama
Ben bu haftalar sadece E2'deki arsa alan odalarında siege war'larda oynuyorum . Hack geldiğinde atıyoruz. ama e2 de de oynanmıyor abi türk çok az. allahtan ingilizcemiz var
Ben endonezyada oynuyordum sıkıldım mücahit doğru söylüyor insan sıkılıyor nsf dende sıkıldık ne yapak

ee sonuç olarak sen ne öneriyosun

(08-12-2012 06:01 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]Ben bu haftalar sadece E2'deki arsa alan odalarında siege war'larda oynuyorum . Hack geldiğinde atıyoruz. ama e2 de de oynanmıyor abi türk çok az. allahtan ingilizcemiz var
BG geçip siege atma boşver en çok hack oralarda kaynar genelde araç olmayan yerlerde

Thamugadi , pargona , cantumira ve conturas gibi mapler seçersen az karşılaşırsın ama ne adamlar varki orada bile açanlar var

ama emblem , siege gibi araçsız maplerde daha çok oluyor