Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WolfTeam'a Başlıyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
sakin baslama coluk cocuk dolu durmadan kufur ediyorlar hile dirlar ve heryer karakter dolu resmen olmuyor karakterler olselerde hile felan diye adan atmaya calisirlam bir cocuk oyunu
(08-12-2012 05:32 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]sakin baslama coluk cocuk dolu durmadan kufur ediyorlar hile dirlar ve heryer karakter dolu resmen olmuyor karakterler olselerde hile felan diye adan atmaya calisirlam bir cocuk oyunu

Zaten elemanda 12 13 yasında tam onun yasına gore bir oyun(herhangi bir kusumseme yok yanlis anlamayin)
sana gri küp verimi
(08-12-2012 05:56 PM)sukru* Yazılan: [ -> ]
(08-12-2012 05:32 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]sakin baslama coluk cocuk dolu durmadan kufur ediyorlar hile dirlar ve heryer karakter dolu resmen olmuyor karakterler olselerde hile felan diye adan atmaya calisirlam bir cocuk oyunu

Zaten elemanda 12 13 yasında tam onun yasına gore bir oyun(herhangi bir kusumseme yok yanlis anlamayin)

yaş 17 kardeşim
standard m16a4le full karakter sz 550 at oynayanlara 5-0 streak soktuğum saçma oyun. WarRock'ta yemedim o kadar küfür. oynamayı bilmeyen bebeler baba parasıyla alıyor karakteri silahı ölümsüz sanıyorlar kendilerini.
Bence battlefield 3 cd key al kardeşim sudden attack miş blackshot muş uzak dur bunlardan Big Grin
Başlamaya çok hevesliydim günlerden bir gün arkadaşlarımı toplayayım gta 4 oynayalım dedim iyi güzel 4 kişi geldik internet cafeye 5 tane boyu 1 metre ya var ya yok bildiğin bebeler wolf team oynuyor biri mause biri klavye görsen ama işte o günden sonra o oyuna sıcak bakmıyorum bence girme yol yakınken Sad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler