Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunu Tamamen Bırakıyorum Hesabımı Devredicem
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar,ben Berk.5 yıldır oynadığım , hapsolduğum Warrock'u tamamen bırakıyorum.Oyunu bırakma sebeplerim şunlardır:

-Arkadaşlığın tamamen bozulmuş olması,
-Aşırı derecede artan hacklerle tüm oyuncuların -1,2 yıllık olsalar bile- betacıyım tavırlarına girip pro edalarıyla k/d mizi batırmaları ,
-Clan sisteminin olmaması(clan sistem en iyi 3 yıl önceydi yani yetki atama varken),
-Tek bir adam öldürdüğümüzde dahi tv bile istemeden "hack!!,o** cocuğu " deyip ismimizi lekelemeleri.En çok da buna bozuluyorum , şahsıma o kadar çok iftira atıldı , o kadar çok küfür edildi ki sonunda bezdim.Pes ettim..
-Oyunda F2P oyuncu kalmaması , herkeste famas olması.Şimdi bana diyeceksiniz ki "Eee olum sende de famas var adamlara laf atıyorsun." Çok da haklısınız.O faması aldığım günden beri pişmanlık duyuyorum ; Ben bu bozulmuş oyuna nasıl para yedirmeye devam ediyorum !
-Oyunun beni asosyalleştirmesi.5 yılımın yaz tatillerini sırf bu oyuna harcadım.Nasıl yaptım bilmiyorum ama cidden 5 yılımı harcadım.

Az önce uyumaya çalışırken tüm bunlar bir anda aklıma geldi.Kendi kendime dedim ki "Berk oğlum sen ne yapıyorsun !Hemen kalkıp o oyunu siliceksin"
Ve yapıcam da oyunu birazdan silicem .Şimdi yapmazsam bir daha yapamayabilirim.

Biliyorum çok uzun oldu ama bir de 2 yazdır para harcadığım emek verdiğim zamanımı öldürdüğüm hesabım x0neking --> 35 level , 2.10 kd li , 15 gün famaslıdır . Onu öylece bırakamazdım, bari birisine devredip onun sahiplenmesini sağlıyım.Hesabım evladım gibi , çürümeye bırakamazdım ve şimdi birine devretmek istiyorum.Karşılığında ne para ne de herhangi bir şey istiyorum.Sadece iyi oynayan hack olmayan sadece kendi kasıcak biri arıyorum.Hesap tamamen onun olacak ben zaten birazdan oyunu silicem .İlgilenenler lütfen benimle iletişim kursun görüşelim.

Neyse bu kadar yeter 1-2 gün daha -hesabı yeni sahibine verene kadar- buralardayım.Fakat sonra ne oyuna ne de foruma giricem.

Hayatınızda hepinize başarılar diliyorum,kendinize iyi bakın.Beni unutmayın Smile

Sizi Seven x0neking
Gerçek hayatta başarılar...
Teşekkürler Smile
Doğru bir karar olmuş.
Cok dogru bi karar verdin hayatta başarılar sana totos.gif
Çok teşekkür ederim Smile
Olm berh sen napiyorsun? Bir sirkil hele kendine gel.
Evet, hayatında basarılar diler, yeni diyarlara yelken açman dileklerimle.
Hayatında başarılar.
Bırakma sebeplerin çok doğru bende bıraktım, warrock artık ölmüş desek yeridir.
Allah sana her konuda yardım etsin kardeşim çok haklısın oyun bozuldu artık eskisi gibi değil anamıza sövüyolar hack diyolar bıktık artık bizde bide adam vurcaz diye para yatırıyoruz Ss.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler