Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: [GM]NXRambo
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Çok fena fransızcası vardır farscasını sormalı
fransızcası iyi anlmıyosakta kanka olduk vallah her tsye beraber gidiyoz artık arkam kuvvetli Smile kendi ts sini id verdı sadece ben biliyorum hepsı yapancı sansımı seviyim
(08-12-2012 02:41 AM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]fransızcası iyi anlmıyosakta kanka olduk vallah her tsye beraber gidiyoz artık arkam kuvvetli Smile kendi ts sini id verdı sadece ben biliyorum hepsı yapancı sansımı seviyim

o Türk server'ının adminliğinden alındı biliyorum Big Grin Ayrıca öyle arkam kuvvetli falan takılma çok bence Smile Online oyun bu.
Kimsenin kimseye + bir avantajı olmaz. Arkam kuvvetli olayı geçerli değil War Rock'ta.
(08-12-2012 02:41 AM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]arkam kuvvetli Smile

Arkam kuvvetli derken? Pardon da neye güvenerek bunu diyorsun Smile Sadece TS'ye girerek arkaya alınıyorsa o zaman bizim arkamız kimin önünde belli değil :|
(08-12-2012 01:14 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Kimsenin kimseye + bir avantajı olmaz. Arkam kuvvetli olayı geçerli değil War Rock'ta.

can abi sen de bizim arkamızı kollasana bak onun arkasında rambo var üüüüüü Sad
Can Alican şaka gülüçük koyduk sonuna kimse kimseye arka diye bir sey yok AngryAngry şaka yaptık
rambo Türk zaten
ben warrocku bıraktım ucuyorum warrocku bırakan kim var arkamda acaba Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler