Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: I-Doser Dozlarıyla Birlikte
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(08-12-2012 01:47 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Gördüğüm kadarıyla bu konular forumdaki halkın fikrini baya bir değiştirmiş. Bunu deneyen olduktan sonra foruma gelip (açık konuşuyorum) mal mal konuşursa hem bütün konular kalkar, hem de yazdığı yorumun derecesine göre cezai durum varsa ceza verilir.

Denedikten sonra mal mal konuşmaktan kastını anlayamadım :/
basit bir örnek:
aayyyyh denedim Big GrinBig GrinBig Grin:Dhahahaha tavsiye eahhahahaha edİYIROUM cok qüzEL Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin özellikle o xxx oLANINI DenEYİN xdxdAAHAHAHAH süPERY AAAAAA
Saçmalıktan başka bir şey değil. Kendinizi ona odaklayarak müziği dinliyorsunuz ve sonunda onun olacağına inanıyorsunuz, ve oluyor. Bu müziğin etkisi değil, beynin buna koşullanmasıdır.

Örneğin ağrı kesicilerin çoğu psikolojiktir, nasıl olsa ağrı kesici aldım az sonra geçer diye beyni koşullandırırsınız ve öyle de olur.

Bilimsel açıklamayı geçelim de, alın hepsine bedel bir müzik size.

Hasanım anlatıyorum ama dinlemiyorlar beni Sad
(08-12-2012 01:53 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Hasanım anlatıyorum ama dinlemiyorlar beni Sad

balıklar da işe yaramıyomuş Ss.gif
Bir müzik bedeni kontrol edebilecek kadar güçlüyse, savaşlarda tanka silaha gerek kalmaz.

Şimdi kendiniz olun ve normal yaşantınıza dönün.
(08-12-2012 01:58 AM)Smartyy Yazılan: [ -> ]
(08-12-2012 01:53 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Hasanım anlatıyorum ama dinlemiyorlar beni Sad

şuan en sevmediğim işi yaptın soyadıyla dalga geçtin benimde ilk okulda geçtiler 1 2 kişi ama sonu müdürün yanında oldu Alican'ın yerinde olsam eğer yşı+18 ise mahkemeye kadar giderim AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
(08-12-2012 02:01 AM)xDeathforg0od Yazılan: [ -> ]

şuan en sevmediğim işi yaptın soyadıyla dalga geçtin benimde ilk okulda geçtiler 1 2 kişi ama sonu müdürün yanında oldu Alican'ın yerinde olsam eğer yşı+18 ise mahkemeye kadar giderim AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

Balıkım ne diyor bu adam ?????

Saçını başını yolarım senin hıh*

seni sazan sanmışlar balıkcığım Sad

(08-12-2012 02:01 AM)xDeathforg0od Yazılan: [ -> ]

şuan en sevmediğim işi yaptın soyadıyla dalga geçtin benimde ilk okulda geçtiler 1 2 kişi ama sonu müdürün yanında oldu Alican'ın yerinde olsam eğer yşı+18 ise mahkemeye kadar giderim AngryAngryAngryAngryAngryAngry

"hakim abi bu benim soyadımla dalga geçti abi"
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler