(08-12-2012 01:47 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Gördüğüm kadarıyla bu konular forumdaki halkın fikrini baya bir değiştirmiş. Bunu deneyen olduktan sonra foruma gelip (açık konuşuyorum) mal mal konuşursa hem bütün konular kalkar, hem de yazdığı yorumun derecesine göre cezai durum varsa ceza verilir.
Denedikten sonra mal mal konuşmaktan kastını anlayamadım :/
Saçmalıktan başka bir şey değil. Kendinizi ona odaklayarak müziği dinliyorsunuz ve sonunda onun olacağına inanıyorsunuz, ve oluyor. Bu müziğin etkisi değil, beynin buna koşullanmasıdır.
Örneğin ağrı kesicilerin çoğu psikolojiktir, nasıl olsa ağrı kesici aldım az sonra geçer diye beyni koşullandırırsınız ve öyle de olur.
Bilimsel açıklamayı geçelim de, alın hepsine bedel bir müzik size.
(08-12-2012 01:53 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Hasanım anlatıyorum ama dinlemiyorlar beni
balıklar da işe yaramıyomuş
şuan en sevmediğim işi yaptın soyadıyla dalga geçtin benimde ilk okulda geçtiler 1 2 kişi ama sonu müdürün yanında oldu Alican'ın yerinde olsam eğer yşı+18 ise mahkemeye kadar giderim
(08-12-2012 01:53 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Hasanım anlatıyorum ama dinlemiyorlar beni
şuan en sevmediğim işi yaptın soyadıyla dalga geçtin benimde ilk okulda geçtiler 1 2 kişi ama sonu müdürün yanında oldu Alican'ın yerinde olsam eğer yşı+18 ise mahkemeye kadar giderim