Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Almanlar Ts
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Almanlar ts ye çagırdı gittim ordayım çok zevkli hiç bir şey anlamıyorum ama 2 tane türk var yardımcı oluyorlar türkiyedeki herkesi biliyolar sibel kekeliyi bileBig GrinBig GrinTongueTongue
Smile yabancılarla konuşmak zevkli oluyor bende skype ' a 3-4 tane arkadaş ekledim oyundan çat pat anlaşabilsekde karşılıklı olarak... yinede zevkli ama çok hızlı konuşuyorlar bazen ingilizce dışına çıkıyorlarmış gibi hissediyorum Smile
Onlar biliyo da sen bilmiyosun heralde KEKİLLİ . Ohara 'da göremiyorum bu aralar Smile
Alamanların konusmaları cok standart , almanca dili zaten kaba bi dil yani benim için ilk önce salak salak seylerden bahsederler sonra gülmeye baslarlar kahkaha atarlar video hele biri video yapıyorsa cirkinleşirler yani her TSyi bilemem ama benim gittigim 4-5 tane clanın TSde gelenleri direk eziyolar assagılıyolar Smile Ve kesin ve buna kesin eminimki hakkında konusup gülüyolardır sana lafda atıolardır ama sen bise anlamıyosundur xD Acıkcası iyi adamlar kalmadı Almanlarda hepsi afedersin serefsiz benim için sadece 2-3 tane var saygı duydugum ötekileri ucmuşlar Smile

-Ha bide Türkçe konusmaya calısırlar ama söyledikleri sadece küfür olur Smile
yok 2 tane türk var almanayada şuan oharadayım
Biz llnewsniperll Borayla arjantin ts sine gider "lakukaraça lakukaraça yer misin kuru poğaça" derdik. Sonra şarkının orijinalini söylemeye başlarlardı. Ne sarıyordu Big Grin
Bir keresinde de "annen evde mi"yi söylemiştik Big Grin
(08-12-2012 12:39 AM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]yok 2 tane türk var almanayada

4 milyon yokmuydu almanyada Big Grin ?
(08-12-2012 12:20 AM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]Almanlar ts ye çagırdı gittim ordayım çok zevkli hiç bir şey anlamıyorum ama 2 tane türk var yardımcı oluyorlar türkiyedeki herkesi biliyolar sibel kekeliyi bileBig GrinBig GrinTongueTongue

Kekilli zaten Almanya-Amerika arası mekik dokuyor. Bilmeleri çok normal Big Grin Asuman Kuroooose'yi biliyorlar mı
(08-12-2012 12:40 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Biz llnewsniperll Borayla arjantin ts sine gider "lakukaraça lakukaraça yer misin kuru poğaça" derdik. Sonra şarkının orijinalini söylemeye başlarlardı. Ne sarıyordu Big Grin
Bir keresinde de "annen evde mi"yi söylemiştik Big Grin

lakukaraça lakukaraça yer misin kuru poğaça buna nasıl güldüm bir bilsen Big Grin
Referans Adresler