Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun oynarken açılabilecek muhteşem parçalar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar çok sıkı hard metal ve dubstep takipçisiyimdir.Bilgilendirmek istedim bu arada SkrilleX dubstep sanatçısı değil hard metal sanatçısıdır,her seferinde yanlış anlaşılıyor adam neyse uzatmadan parçalara geçiyorumBig Grin
Vaktim oldugunda daha çok paylaşacağım ama sizden ricam müzikleri başlarından yargılamayıp sonuna kadar dinlemeniz gerçekten insanları rahatlatıyor
1.00' dan sonra patlıyor ama başından açın

Bende böyle şeyler arıyordum 4.şarkı favori şarkım Smile

edit : foruma uğrarmıydın sen yaa ? Big Grin
Saolasın dinliycem Smile
Sasha Lopez-All My People
Benni Banessi-I love Brasil
Whiz Khalifa-On my Level
Liquid Soul-Devotion
Dj khaled-Resurection
Pacific Wave-Popcorn
Tune up-Ravers Fantasy
Rob Zombie-Reload
Dj Splash-Bass is kicking
Will Smith-Party Starter
The Rasmus-Shot
Dope-Die Motherfucker Die
Mad-The Concert
4. akar
4. Parça gayet iyi
Metallica hard rock yapıyorsa bu aptal şarkılar nasıl hard metal olabiliyor onu çözemedi .
Hard rock ornegi :
http://www.youtube.com/watch?v=z6THCSdq_P0
Skrillex mi ? Ay canıım adamım
Edit buyurun size fps oynarken dinlenecek şarkı :

bück dich'in klibi youtube'da pek bulunmuyor. şarkıyı bilen nedenini de biliyordur Smile
(08-11-2012 07:21 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Metallica hard rock yapıyorsa bu aptal şarkılar nasıl hard metal olabiliyor onu çözemedi .
Hard rock ornegi :
http://www.youtube.com/watch?v=z6THCSdq_P0

Aptal şarkılar derken biraz haksızlık etmiyormusun her ne olursa olsun bu adamın arkasında bu kadar dinleyicisi varsa yaptıgı şeyin iyi yanlarıda vardır hard rock ile metalcore, post-hardcore ve glitch tarzlarının farkını anlaman için iyi bir skrillex dinleyicisi olman lazım milyonlara aptalca gelmiyorsa saygı duymalısınız.
Ayrıca sadece skrillex için hard metal dedim diğerleri dubstep lütfen eleştiri yapmadan önce bi konunun içerigini okuyunuz.
Referans Adresler