(08-11-2012 01:28 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]IDoser çeşitli ses dalgaları yollayarak bilinç altına uyarı veriyor. Bir çok çeşidi mevcuttur. Örnek olarak eroin aldığın zaman hiseetiğin o durumu, cinsel ilişkiye girdiğin zaman ki o durumu, ani durumlarda vücudunda oluşan adrenalin durumunu vs. farklı ses dalgaları yollayarak o an oluşturulabiliyor sende. Bunu kim buldu bilmiyorum ama garip bir durum.
cinsel ilişki durumu olan iyiymiş be. daha pratik

Youtube'ta bir sürü video var ama pekte inandırıcı gelmiyor açıkçası. 1 saat ajdar da dinlesen aynı zevki alırsın

(08-11-2012 02:01 AM)ErayG Yazılan: [ -> ]Youtube'ta bir sürü video var ama pekte inandırıcı gelmiyor açıkçası. 1 saat ajdar da dinlesen aynı zevki alırsın 
1 saat ajdar dinlesem, bir daha benle iletişim kuramazsınız.
Beyler I doser la en çok ilgilenen kişilerden birisiyim... 1-2 yıl önce forumda bunun muhabbetini yapmıştık ve ben 4 gb den daha fazla boyutu olan I doser programını,mp3 lerini indirip denedim... Hiçbirşey olmuyor... Boşuna heveslenmeyin... Balığın dediği gibi yatın uyuyun...
(08-11-2012 01:40 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (08-11-2012 01:28 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]IDoser çeşitli ses dalgaları yollayarak bilinç altına uyarı veriyor. Bir çok çeşidi mevcuttur. Örnek olarak eroin aldığın zaman hiseetiğin o durumu, cinsel ilişkiye girdiğin zaman ki o durumu, ani durumlarda vücudunda oluşan adrenalin durumunu vs. farklı ses dalgaları yollayarak o an oluşturulabiliyor sende. Bunu kim buldu bilmiyorum ama garip bir durum.
cinsel ilişki durumu olan iyiymiş be. daha pratik 
eyvah bea daha pratik ne lan
Şahsen ben denedim ve gerçekten değişimlere tanık oldum,sadece ben değil 7 8 arkadaş bunu yaptık,özellikle Gate Of Hades'in 21. veya 31.dakikasından sonra inanılmaz bir patlama oluyor,Orgasm cidden baya bir etki bırakıyor

onun harici de hand of god gibi dozlarda ufak tefek yükselişler yakalayabiliyorsunuz

Lan şimdi videolara baktımda çarpılırız felan mazallah