08-11-2012, 01:08 AM
Oyuna geri dönmemiştim ben, yanlış anlaşıldı. bir kaç gün bilgisayarın aşırı ısınışını çzöene kadar oynadım, bugün çözdüm tekrar 30 FPS alıyorum harika grafikli bir şekilde BF3'den. Dolayısıyla warrock'a girmeyi de bırakıyorum, ki zaten o 2-3 gün warrock oynayacağıma mario oynasaydım keşke. Bir oyunun oyuncu kitlesi, bu kadar mı çirkef olur. "G36C Drum Mag" ile teamkill attım diye, 50-60m'den head attım, sniper öldürdüm diye "o ne biçim silah onla adam mı vurulur" diyeninden "MTar-21"le oynayıp ofisten balkona, çatıya head attığımda " bu silahla adam vuruyorsa kesin hacktir , zaten AUGda kullanıyor, hack silahları bunlar hep" diyenine kadar karşılaştım. Bedava silahlarla adam vuranı tebrik etmek yerine, o kişiye hakaret eden tek oyuncu kitlesini warrockta buldum. Bir de APBde var tabi. Ortak yanları da "GAMERSFIRST"tü. Artık insanlara o açlığı nasıl aşıladıysa g1, "parasız silah adam öldürmez" diye düşünüyor artık millet. 3. slotunda k2, tar21,m4a1 olduğu halde onları silahtan saymayıp 5. slottaki winchester'la çatışmaya çalışanını bile gördüm oyunda. Bundan sonra "arkadaş zoru" haricinde, asla ama asla gireceğimi sanmıyorum warrock'a. Eski PS2'mi kurar GTA Liberty City oynarım daha iyi arkadaş.