Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock / Hakkımda
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Oyuna geri dönmemiştim ben, yanlış anlaşıldı. bir kaç gün bilgisayarın aşırı ısınışını çzöene kadar oynadım, bugün çözdüm tekrar 30 FPS alıyorum harika grafikli bir şekilde BF3'den. Dolayısıyla warrock'a girmeyi de bırakıyorum, ki zaten o 2-3 gün warrock oynayacağıma mario oynasaydım keşke. Bir oyunun oyuncu kitlesi, bu kadar mı çirkef olur. "G36C Drum Mag" ile teamkill attım diye, 50-60m'den head attım, sniper öldürdüm diye "o ne biçim silah onla adam mı vurulur" diyeninden "MTar-21"le oynayıp ofisten balkona, çatıya head attığımda " bu silahla adam vuruyorsa kesin hacktir , zaten AUGda kullanıyor, hack silahları bunlar hep" diyenine kadar karşılaştım. Bedava silahlarla adam vuranı tebrik etmek yerine, o kişiye hakaret eden tek oyuncu kitlesini warrockta buldum. Bir de APBde var tabi. Ortak yanları da "GAMERSFIRST"tü. Artık insanlara o açlığı nasıl aşıladıysa g1, "parasız silah adam öldürmez" diye düşünüyor artık millet. 3. slotunda k2, tar21,m4a1 olduğu halde onları silahtan saymayıp 5. slottaki winchester'la çatışmaya çalışanını bile gördüm oyunda. Bundan sonra "arkadaş zoru" haricinde, asla ama asla gireceğimi sanmıyorum warrock'a. Eski PS2'mi kurar GTA Liberty City oynarım daha iyi arkadaş.
sana katılıyorum ilk defa 1 yazıyı sonuna kadar okudum ve zevkle okudum
Haklısın Kardeşimh
Ben de son zamanlarda pek girmiyorum, f2p oynuyorum. Tabii aldığım silahta AUG. Kill atınca adamlar demediklerini bırakmıyor arkadaş. Hangi beyinsiz bu silahların hack silahı olduğunu ortaya attıysa famas'tan başka silah kullanmamış demektir.
Eger sende m4a1 vb. silah varsa karsındakide famasliysa onu öldürdünmü hemen hack damgasi yiyiyorsun.
K1 + MP5 ile oynayıp, skor oranım 2.xx olduğu zaman oyundakiler bana yeni küfürler öğretiyorlar Big Grin
Çok garip bir topluluğu var oyunun. An itibari ile karakter satışı olaydı eyiydi dediğim bir durumla karşı karışyayım Big Grin
Oyunda senin ki famas benim ki gold daha iyi vurmam lazım tartışması yapan gördüm. Oyunun yaş ortalaması yerlerde. Ben de artık sadece arkadaşlarla şifreli odada 2-3 kişi oynuyoruz. 3-4 oyun sonra sıkıyor ama hack, küfür yok yeter.
(08-11-2012 12:36 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]K1 + MP5 ile oynayıp, skor oranım 2.xx olduğu zaman oyundakiler bana yeni küfürler öğretiyorlar Big Grin
Çok garip bir topluluğu var oyunun. An itibari ile karakter satışı olaydı eyiydi dediğim bir durumla karşı karışyayım Big Grin

karakter satışı Ne alaka balık Big Grin
Referans Adresler