Şimdi arkadaşlar birisinin power lvl yaptığnı biliyoruz ama elimizde ss veya video yok biz bu adamı warrock-stats. linkiyle banlatabilir miyiz ? ama belki adam zombie kasıldı nerden bilicez ?
Banlatamazsın. WRStats sadece görüntü amaçlı olup bir kanıt delili değildir. Yani GamersFirst'te böyleydi. Açıklama yapmıştı ekipteki amcalarımız.
(08-10-2012 07:27 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Banlatamazsın. WRStats sadece görüntü amaçlı olup bir kanıt delili değildir. Yani GamersFirst'te böyleydi. Açıklama yapmıştı ekipteki amcalarımız.
Hmm peki bak Gamersfiste kalmıştı dedin Nexonda da geçerli mi bu şey ?
Nacizane fikrim geçerlidir diye düşünüyorum. Eğer kanıt olarak wrstats yeterli deseler zaten hemen hemen oyunun yarısını banlamak zorundalar.
Adminin şahsi gıcığı olmadığı sürece ban yemez

sanıyorum ki , kimin nerde hangi odada %kaç exp kazandıgı kayıt altındadır ama incelenirse
WRStats dan ban olayı hiç bir firmada olmaz sanıyorum nexondan sonrasında da olmaz çünkü warrockstats alican'ın dedigi gibi sadece görüntü amaçlı player'ın sıralamasını yapar
(08-10-2012 07:31 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Adminin şahsi gıcığı olmadığı sürece ban yemez 
Kanıt olmadan ban atamaz

Video yada ss şart