Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Laptop Önerisi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar laptop arıyorum ekran kartı 2 gb olan rami fazla olan bir laptop arıyorum. Asus , Toshiba , Dell gibi laptopta ismi daha çok ön planda olan firmaların laptoplarını daha çok tercih ediyorum.

Not : Packard Bell ve Lenovo markalı laptoplar nasıldır ?
Oyun için arıyorsan labtop aramakla büyük bir hataya imza atarsın. Labtop önerisi yapmam ben genelde fakat Packard Bell iyidir. Candır kandır.
(08-10-2012 03:54 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Oyun için arıyorsan labtop aramakla büyük bir hataya imza atarsın. Labtop önerisi yapmam ben genelde fakat Packard Bell iyidir. Candır kandır.

Benim 2 ye ayrılan da packard belldi Big Grin
Packard bell bende tavsiye ederim taş gibi laptopdur.
2005de alınmış bir packard bell laptopum var. gram çizilmedi. telefonda nokia, laptopda packardbell Big Grin
Bende suan asus i3 var eger oyun oynıcam diyosan sana sunu öneririm büyük & yeni cıkan oyunları rahat kaldırıyolar ama işimi garantiye almak istiyorum diyosan i7 öneririm bu markanın buyur :

http://www.istanbulbilisim.com.tr/k50-se...4665.html#
Dell Inspiron Switch al .
bende casper i7 2670qm var iyi güzel sorun yok hiç ısınmıyoda en fazla gördugu derece 60 oda hemen geri 50 indiriyor sogutucu açılıyor alt fan tarafa hava alan yere elini koy klima takılmış gibi Big Grin
Referans Adresler