Warrockda sanırım sadice 8th slota retail konuluyor fakat dün oyunda TurkNoldos adlı bi arkadaşa sordum, günlük (retail değil) silahlarda konuluyomuş doğrumu medic package alıcağımda

Evet konulabilir ama sadece 8th slot weapons diye market'e gelirse koyulur yani uzun süreli silahlar 180-90 günlük ve bunlar : gold m60 , gold mp7a1 , camo -ai-aw , tmp9 nickel , m249 nickel , gold scorpion baska varmı bilmiyorum ama sadece bunlar konuluyordu suanda markette yoklar.
(08-10-2012 02:04 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Evet konulabilir ama sadece 8th slot weapons diye market'e gelirse koyulur yani uzun süreli silahlar 180-90 günlük ve bunlar : gold m60 , gold mp7a1 , camo -ai-aw , tmp9 nickel , m249 nickel , gold scorpion baska varmı bilmiyorum ama sadece bunlar konuluyordu suanda markette yoklar.
yav medic package alıcam da 8.slota adam;
Ben 3.slota l85a1 21 günü kaldı
5.slota m249 21 günü kaldı
8.slota famas Türkiye 29 gün kaldı yazdıda. Yan ikonulmaz mı scorpion ?
Hayır sadece yukarda dedigim gibi famas türkiye yada normal scorpion konulamıyor.
Bende famas retail var.8. sloth süresi bitince kullanamıycam sanırım kitleniyor.G1deyken kullanılıyodu.Nexonda 8. sloth paketini almak gerekiyor sanırım marketten.
(08-10-2012 02:28 PM)l3erkin35 Yazılan: [ -> ]Bende famas retail var.8. sloth süresi bitince kullanamıycam sanırım kitleniyor.G1deyken kullanılıyodu.Nexonda 8. sloth paketini almak gerekiyor sanırım marketten.
öyle birsey yok kilitlense bile o orda kalıyor yoksa retail olmasının anlamı ne dimi?O senin dedigin hatırladıgıma göre mesela sen simdi mp7a1 gold aldın ve yanlıslıkla 8th slotunu sildin haliyle kullanamassın bosuna gider işte o tür seyler oldugu icin onu koydular retailler icin gecerli degil ama.
Gold silahlar konulur diye biliyorum gold m60 ve gold mp7a1 var her silah öyle 8.slota konmaz