lk olarak Şampiyonlar Ligi'nde play off turundaki temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu .
Kura çekimine normal torbadan katılan sarı lacivertlilerin rakibi Rusya'nın Spartak Moskova takımı oldu. Geçen sezonu 2. sırada tamamlayan Rus ekibinin kadrosunda Emenike de bulunuyor. İlk maç 22 Ağustos'ta Moskovada rövanş ies 29 Ağustos'ta Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak.
İşte Şampiyonlar Ligi eşleşmeleri:
ŞAMPİYONLAR GRUBU
Basel-Cluj
Heslingborg-Celtic
Bate-Hapoel
Limasol-Anderlecht
GNK Dinamo-Maribor
LİG GRUBU
Braga-Udinese
Spartak-Fenerbahçe
Lille-Kopenhag
B. M'gladbach-Dinamo Kiev
Malaga-Panathinaikos
Güzel güzel en azından tek iyi oyuncuları emenike

(08-10-2012 01:40 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Güzel güzel en azından tek iyi oyuncuları emenike 
Emenike ? Haa şu sizin elinizden dönen adam.Bir antremana girdi ve kaçtı adam bile dayanamadı.Nerden geldim İstanbul'a demeye başladı
Bakalım Kocaman napacak.Büyük takım reflex'i diye demeç vermeyi biliyor.Göstersin bakalım büyük takım reflex'ini büyük takım karşısında.Ben olacakları söyliyim size fener elendikden sonra antu ve diğer forumlarda GOCAMAN İSTİFA !!! diye başlıklar açılmaya başlanır.
(08-10-2012 01:42 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ] (08-10-2012 01:40 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Güzel güzel en azından tek iyi oyuncuları emenike 
Emenike ? Haa şu sizin elinizden dönen adam.Bir antremana girdi ve kaçtı adam bile dayanamadı.Nerden geldim İstanbul'a demeye başladı 
Bakalım Kocaman napacak.Büyük takım reflex'i diye demeç vermeyi biliyor.Göstersin bakalım büyük takım reflex'ini büyük takım karşısında.Ben olacakları söyliyim size fener elendikden sonra antu ve diğer forumlarda GOCAMAN İSTİFA !!! diye başlıklar açılmaya başlanır.
Fenerbahçe taraftarı ile ultraslan'ı karıştırdın sanırım sen.. Yenilgiyi görünce böyle yapmıyormuydunuz ?
Şikeci Emenike diye ağızlarından salyalar fırlayarak bağıranlar, şimdi Emenike gol atsın diye salyalarına kavuşacaklar !!!
diye bir tweet görmüştüm ki ne kadar haklılarmış anladım
Başarılar Fenerbahçe'm.. Yensen de yenilsen de..
Hala 6S'liler ile muhattaba girenler var bırakın havlasınlar .
(08-10-2012 01:42 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ] (08-10-2012 01:40 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Güzel güzel en azından tek iyi oyuncuları emenike 
evet o emenike bazı olaylardan dolayı gitmek zorunda kaldı en azından ribery gibi parasızlıktan gitmedi
Biz aykut kocamana istifa demeyiz kendi istifa ederse ne yapabiliriz?
Sakin olun gençler, tartışmaya ne gerek var? tüm türk takımlarına avrupada başarılar dilerim

fener Spartak Moskova yı rahat geçer bence

(08-10-2012 01:59 PM)Krowner Yazılan: [ -> ]Hala 6S'liler ile muhattaba girenler var bırakın havlasınlar .
Sene 2012 biz kadıköyde kupa kaldırdık halen 6'dan bahseden aciz adamlar var

Arkasına sığınabildğiniz tek şey o ama artık onunda bi önemi kalmadı.12 Mayıs 2012 diyerek konudan çekiliyorum rast gele beyler.
kurra kötü,fener kolla...