Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dövüş Sanatları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler, bayanlar Smile

Bir ara saz kursuna başladım. Devam da ediyorum. Fakat tek başına sarmadı. Bu aralar dövüş sanatlarına merak sardım. Biraz araştırdım da çok fazla varmış. Bir kaç dövüş tarzı için videoları paylaşayım birde siz bakın bakalım.

Daha çok şöyle havada dönerek tekme atma falan yani süslü hareketler hoşuma gidiyor hani bende yaparsam hiç fena olmaz. Big Grin

Öncelikle Capoeira : Brezilya ülkesinde ortaya çıkmış bir dövüş sanatıdır.

Video Undisputed 3 sahnesinden alıntıdır. Hiç bir abartı yok. Professionel bir dövüşçünün yapabileceği hareketlerdir.

Brezilya tipi olan yani turuncu eşofmanlı olan Capoeira yapıyor. Smile

Kung Fu :Çin'de ortaya çıkmıştır.

Bu 2 dövüş sanatı süslü hareketler içermesinden dolayı dikkatimi çekti.

Sizin bildiğiniz dövüş sanatı falan filan varsa dikkatinizi çekenler varsa görelim. Smile

Bu nasıl Big Grin
Bırak dövüş sanatlarını. Sokak dövüşü!
Boks candır. O hareketleri yapman için bi kere vüut ağırlığının ve kas yapının uyumlu olması ve uzun yıllar antreman yapılması gerekir. 1-2 yılda o seviyeye gelemezsin. Kaldıki millet çocukluktan başlıyor bunlaraki vücut alışsın kemikler ona göre daha esnek olsun vs vs... Sen şu saatten sonra anca boks yaparsan ileri gidebilirsin. Ama vücutta yapman gerek...
Osmanlı tokadı.

copoeira yı bu saatten sonra naparsan yap yapamazsın kungfuyu bilmem ama vücutunun çok saglam olması gerekir kemik yapısı da çok önemli o yüzden boşver en iyisi evde falan yapıyım deme bi tarafını kırarsın
Süslü tekmeler atmak istiyorsan taekwondo öneririm
Referans Adresler