Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ixmxfrespect ayıbı.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(08-10-2012 01:27 AM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]44 lvl mi olmuş daha dünBig GrinBig Grin 14 tü la ne zman oldu

Ulan birde bana zombie kasıyorum diyor
Banlandı bilin.
(08-10-2012 11:13 AM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Banlandı bilin.

Yazık oldu t bombuna hevesini alamadıydı adamım
(08-10-2012 01:10 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(08-10-2012 01:02 AM)qeylani Yazılan: [ -> ]Gerçi respect emre iyi çocukturda böle bişşey yaptıgına inanamadım.m045.gif

İnsanın kendi kendisini övmesi ne kadar doğru bir izlenim değil mi?
[Resim: ads_z.jpg]

afedersiniz ama kapak böyle bir şey sanırım Big Grin
ATILSIN ŞU ADAM YETER BEE.
Abicim bu qeylani isimli yazışan çocuk kimdir.Oyundaki qeylani senmisin tabiki değilsin.Başkasının oyun adıyla foruma mı katıldın.Forumdan banlanmış herelde.Başkasının adını kullanarak biryere varamazsın biraz değiştirseydin bari Angry saf çocuğum.
(10-20-2012 05:54 AM)duke5482 Yazılan: [ -> ]Abicim bu qeylani isimli yazışan çocuk kimdir.Oyundaki qeylani senmisin tabiki değilsin.Başkasının oyun adıyla foruma mı katıldın.Forumdan banlanmış herelde.Başkasının adını kullanarak biryere varamazsın biraz değiştirseydin bari Angry saf çocuğum.

La zaten o qeylani olan bu konuyu açanın multisiydi. 2dk konuyu adam akıllı okusan... Amma gaza geliyorsunuz arkadaş ya. Konuyu hortlatmış nasıl bir hırssa artık.
Sayın Zafer bey kızmayın fakat benim hesabım hesap satışı yüzündne ban yedi.(qeylani).FOrumlarda hiç takılmıyordum,yaklaşık 5 aydır saçma sapan şeyler oluyor.Ben asla takas yapmadım hile bug kullanmadım.++ hesabımda 10 yıllık gold üyelik ve full + full retail,item dolu.burada qeylani iismli kişiyi görünce sandım ki bu gibi kişilerce bana tuzak mı kuruldu anlamak istiyorum.Benim adıma satış gösterip hesabı banlatmakmı istediler.Çok özür dilerim fakat içim yanıyor...İnşallah beni anlamışsınızdır.Teşekkürler.iyi forumlar...
Hesabın ban mı yedi kardeş? Benimkinide çalmaya çalışıyorlar ama bu nexon kadar ilgisiz görmedim. 6 tane hesapla ticket attım 1nde bilgi yoktu (hesapla ilgi bölüme açtım) bilgi olmayana bilgili açın yazmışlar. Diğerine cevap verme zahmetine girmemişler.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler