08-10-2012, 01:09 AM
Sayfalar: 1 2
08-10-2012, 01:11 AM
Ayarlardan sağ taraftaki takımı Düşük seviyeye getirip, orta kısımdaki bütün özellikleri kapatınız. ama orta kısımda 1. seçenekte 32bit kalsın 
Daha sonra özel ayarlar kısmından su efekti, parlama efekti ve yağmur efekti(açık değildir büyük ihtimal ama) kapatınız. kapattıktan sonra bu 3 ünü deaktif eden bir buton var. Ona da basınız.
Edit: Yatmam gerekiyor sabah erken kalkacağım. Konunuza sabah cevap veririm.

Daha sonra özel ayarlar kısmından su efekti, parlama efekti ve yağmur efekti(açık değildir büyük ihtimal ama) kapatınız. kapattıktan sonra bu 3 ünü deaktif eden bir buton var. Ona da basınız.
Edit: Yatmam gerekiyor sabah erken kalkacağım. Konunuza sabah cevap veririm.
08-10-2012, 01:17 AM
Dediklerinizi aynen yaptım ama hala aynı sorun var 

08-10-2012, 01:21 AM
http://cyri.systemrequirementslab.com/AM...intro.aspx
Bu siteye girip "MicroVolts" oyununu seçiniz ve Run butonuna basınız. MicroVolts seçmemizin nedeni WarRock ile hemen hemen aynı sistem gereksinimlerini ister ve WarRock olmadığı için ona en yakın oyun MicroVolts grafikleridir. Eğer burada Ekran kartı kısmı istenilen düzeyin altında ise yeni parça almanız gerekecek. Fakat parça almadan önce mutlaka tanıdığınız bir teknik servis var ise oraya bir danışın. Ama kararlı ve sadece bilgi almak için gittiğinizi belli ederseniz sizi kandırmaya çalışmazlar =) Çoğu teknik servisçi parça satabilmek için iyi olan parçayı kötü olarak yorumlayabilir
Bu siteye girip "MicroVolts" oyununu seçiniz ve Run butonuna basınız. MicroVolts seçmemizin nedeni WarRock ile hemen hemen aynı sistem gereksinimlerini ister ve WarRock olmadığı için ona en yakın oyun MicroVolts grafikleridir. Eğer burada Ekran kartı kısmı istenilen düzeyin altında ise yeni parça almanız gerekecek. Fakat parça almadan önce mutlaka tanıdığınız bir teknik servis var ise oraya bir danışın. Ama kararlı ve sadece bilgi almak için gittiğinizi belli ederseniz sizi kandırmaya çalışmazlar =) Çoğu teknik servisçi parça satabilmek için iyi olan parçayı kötü olarak yorumlayabilir

08-10-2012, 01:24 AM
Aslında benim elimde Geforce Fx5500 var ama takamadım bir türlü onu taktıracagım zaten yarın falan gidip ama ben ekran kartı ile ilgili oldugunu düşünmüyordum. Çok teşekkür ederim size ilgilendiginiz için
08-10-2012, 01:35 AM
Rica ederim. Gelişmelerden haberdar olmak isterim.
08-10-2012, 01:43 AM
Benim pc bozuldu diğer pcden giriyorum onda ekran kartı hiç yok
en düşükte biraz kasmayla idare ediyoruz 
en düşükte biraz kasmayla idare ediyoruz 
Sayfalar: 1 2