Dikkatimi çekiyorda son 1 ay 1 buçuk aydır forum biraz durğun Warrock bırakmalar, hackin artması, Can resmi açıklamalar yapmaması bunların etkisi olabilirmi (BU BİR GÖRÜŞTÜR.GÖRÜŞE SAYGI.)Yada eski ortamın olmaması.Sizin görüşlerinizi bu başlık altında toplayalım WTR ailem kusurum var ise aff ola.
Çok fazla aktif üyenin ban yemesi olabilir mesela. Ban konusunda biraz daha esnek olunabilir şahsi kanaatim süresiz ban atılmaması yönünde gerçi ana avrat sövenler ne olacak o zaman bilemedim şimdi.
Aslında çok fazla aktif üyenin oyunu bırakması mesela ben forumda vs falan paylaşırdık geyik ortamı olurdu vay amele o kadar farkı nasıl yedin monitör kapalı oynadı adam gibi.
Bugün durgundu biraz sanki

Fakat diğer günlerde çatır çatır yorum yapanlar hep mevcut

Can arkadaşımız, kıskananlar yüzünden aramızdan çekildi diyebilirim sanırım en doğru cümle bu olabülü.
WarRock'a artık girmiyoruz yahu

Hack programı kullanandan çok öldüğü gibi parmaklarını klavye tuşları ile ilişkiye sokan çok. Durum böyle olunca oynama hevesi kaçıyor insanın. Ağız tadıyla oynatmıyorlar.
Ama şimdi nerde o günler.
(08-10-2012 12:29 AM)M.K Yazılan: [ -> ]Çok fazla aktif üyenin ban yemesi olabilir mesela. Ban konusunda biraz daha esnek olunabilir şahsi kanaatim süresiz ban atılmaması yönünde gerçi ana avrat sövenler ne olacak o zaman bilemedim şimdi.
Aslında çok fazla aktif üyenin oyunu bırakması mesela ben forumda vs falan paylaşırdık geyik ortamı olurdu vay amele o kadar farkı nasıl yedin monitör kapalı oynadı adam gibi.
Süresiz banı sadece adult içerik yayınlayan ve küfür seviyesini normalin üstüne getirenlere veriyoruz.
Ya ben genelde katılamıyorum ama 16'lık bir wtr odası kursak bir de adminler kursa daha iyi olur diyer türlü gelmek istemiyor insanlar
Benim gibi aktif üyeler oldukça bişey olmaz

Ayrıca burdan yöneticilere sesleniyorum event yapsak kendi aramızda oyunda vs. onun gibi aktiveler olsa iyi olurdu benim düşüncem

Bütün bunlar hep ben yokum diye oluyor

Evet mesala bugun saat Cuma bitince 14:00'da