Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock Ortam
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Son birkaç gündür bilgisayarımdaki aşırı ısınma nedeniyle bf3 oynanmıyor. max 20 fps veriyor. Bu yüzden termal macun işini halledene kadar warrock oynuyorum mecburen, eski clanımdan birtakım ilginç sebeplerle kovulmamın ardından, oyun oynayacak bir ortam arıyorum. ( 11 Lvl presiz charda olduğumdan hack denip atılıyorum anlamadan edilmeden. )
Dipnot : ben clan aramıyorum, sadece birkaç gün oynayacağım bir topluluk arıyorum. "Gel bi deneyelim, gel biraz bizle takıl anlaşırsak devam ederiz" tarzı olaylar problem değil, fakat triplere girip "bi tw ver bakalım sen kimsin seni bi tanıyalım" tarzı muhabbetlerle hiç uğraşamam.
Zafer hep senin yanındayım DOST
Nickin nedir?
(08-09-2012 06:31 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Nickin nedir?

Asıl char llnewfuhrerll, satılık olduğundan dolayı ona pek girmiyorum bugünden beri de NewOhneDich'de oynuyorum
(08-09-2012 06:30 PM)cenk1907 Yazılan: [ -> ]Zafer hep senin yanındayım DOST

Ben yine de new odalarına gelmeyeyim de, 2 kişi birbiriyle sövüştüğünde bile benden biliniyor sonra.
Zafer abeyy seni çok seviyom panpa Big Grin victory.gif
zafer yanımızda herzaman yerin var buyur gel skype kullanıyoruz zaten biliyorsun bizi Smile
(08-09-2012 07:59 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]zafer yanımızda herzaman yerin var buyur gel skype kullanıyoruz zaten biliyorsun bizi Smile

skype yok bende yau Big Grin
oluştur o zaman Big Grin Big Grin
Uğraştırmasan olmaz.
Zafer abi her zaman bekleriz;D
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler