Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Galatasaray 1-0 Fiorentina (özet)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sonunda imparatoru değer veren bir fenerli gördüm,2008 de aslansın terim Türkiyenin gururusun Terim diyen Fenerbahçeliler şimdi ana avrat sövüyorlar.
Sefaköyden kadro toplayayım vasluiyi dağıtmazsak ben bu ülkeden gidiyorum , Galatasaray için vaslui 10 dk lik iş.
Hafife Almamak Lazım.
(08-10-2012 03:35 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]
(08-10-2012 03:33 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Fenerbahçe kolay rakip değil arkadaşlar, hafife almayalım. Smile

Hafife alıyorsunuzda vaslui denen takım geçen sezon son maçtaki galatasaraydan iyi oynadı 2 maçtada yani fener 1 gol atarsa gerisi gelir bence fatih terim bunu hesap etmiştir sonuçta imparator beyfendi

Aynı zamanda son maçtaki fenerdende iyi oynadı Big Grin Big Grin Kendi evlerinde bize bir gol dahi atamadıar sonra diyorlar Galatasaray yatarak maç aldı.Yatırmasaydınız kardeş ? o kadar taraftar önünde oynadınız,bide kadıköy laneti denen bişeyiniz vardı güya Galatasaray o laneti takılıp kupa alamayacaktı Big Grin Big Grin Sonuç ne oldu ? Maç sonunda Angry Birds show yaptılar stadda Big Grin
Evet son maçtaki fenerdende iyi oynadı bunu inkar eden yok ki
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler