Oha kasımda mı anlaşmış bunlar.
(08-09-2012 12:56 AM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Oha kasımda mı anlaşmış bunlar.
Geçen yıl kasımda hatırladığım kadarıyla assassins creed revalations ve birkaç tane daha güzel oyun çıkmıştı.
L.A. Noire- ÇIKTI
Batman: Arkham City- ÇIKTI
Elder Scrolls V: Skyrim- ÇIKTI
Saint's Row: The Third- ÇIKTI
CoD: Modern Warfare 3- ÇIKTI
Need for Speed: The Run- ÇIKTI
Assassin's Creed: Revelations- ÇIKTI
İmiş.
Assassin's Creed serisini zaten sevmediğim için oynamam, most wanted ise ilk oyundaki tadı vermeyeceğine eminim o nedenle onu da oynamam fakat diğer 3 oyunu kesinlike oynarım hele hitman.
Black Ops'ın farklı finalleri olduğundan ondan da güzel bir şeyler bekliyorum, hele Mark Lamia amca beni bir röportajı ile iyice ümitlendirdi.
Ubisoft Far Cry'ı E3'te el üstünde tuttu. Onu da deniyeceğim
Hitman ise mükemmel bir oyun olmuş
(08-09-2012 12:59 AM)UnD34D Yazılan: [ -> ] (08-09-2012 12:56 AM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Oha kasımda mı anlaşmış bunlar.
Geçen yıl kasımda hatırladığım kadarıyla max payne 3, assassins creed revalations ve 2 tane daha güzel oyun çıkmıştı.
L.A. Noire- ÇIKTI
İmiş.
Dip not : Max payne 3 bu yıl çıktı
(08-09-2012 01:02 AM)ErayG Yazılan: [ -> ]Assassin's Creed serisini zaten sevmediğim için oynamam, most wanted ise ilk oyundaki tadı vermeyeceğine eminim o nedenle onu da oynamam fakat diğer 3 oyunu kesinlike oynarım hele hitman.
Black Ops'ın farklı finalleri olduğundan ondan da güzel bir şeyler bekliyorum, hele Mark Lamia amca beni bir röportajı ile iyice ümitlendirdi.
Ubisoft Far Cry'ı E3'te el üstünde tuttu. Onu da deniyeceğim
Hitman ise mükemmel bir oyun olmuş
(08-09-2012 12:59 AM)UnD34D Yazılan: [ -> ] (08-09-2012 12:56 AM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Oha kasımda mı anlaşmış bunlar.
Geçen yıl kasımda hatırladığım kadarıyla max payne 3, assassins creed revalations ve 2 tane daha güzel oyun çıkmıştı.
L.A. Noire- ÇIKTI
İmiş.
Dip not : Max payne 3 bu yıl çıktı
Pardon görmemişim düzeltiyorum

Hitman tabiki en çok beklediğim oyunların başında ancak Far Cry 2 rezaletinden sonra 3'ün çok iyi olması bekleniyor, umarım bu beklentiler karşılanır..
Oha lan torrent akacam gene
Hitman dışında hepsi gerçekten bomba gibi. Hitman bir türlü sarmadı beni.
(08-09-2012 01:09 AM)xandecoor Yazılan: [ -> ]Hitman tabiki en çok beklediğim oyunların başında ancak Far Cry 2 rezaletinden sonra 3'ün çok iyi olması bekleniyor, umarım bu beklentiler karşılanır..
Far cryı daha önce hiç oynamadım bende 3 te deneyeceğim.
(08-09-2012 01:13 AM)M.K Yazılan: [ -> ]Oha lan torrent akacam gene
Akk