Arkadaslar bugün bazı yeni seyler geldi event , silahlar gercekten güzel etkinlik olmus ayın 22.sinde Red sign gelicekmiş öyle duydum insallah o zamanda beraberinde güzel etkinlikler getirir , mp5k Red'te zoom seyi degismis gercekten cok begendim , ben bugün fazla oynamadım ama gözüme fazla hacker carpmadı sadece FFA'da biri auto medic acmıstı..
-Peki size 2 tane sorum var!
1- Bugünkü update sizin icinde iyi oldu mu , begendiniz mi?
2- Ayrıca hackschield geliştirilmiş , ona ragmen cok hacker gördünüz mü oyunda?
Hack var. E2'de warrockstar18 adlı kişiyi bulursan görürsün

Şu an aynı odadayız
Update ' i beğendim diyebilirim fakat hacklerde hiç bir azalma göremedim ben... Ayrıca Red Sign nedir bilgin varas açıklar mısın ?
3 hacker ile aynı odada durdum. Resimleri atabülürüm
Red skin bir zombi modudur ve bizler zombi oluyoruz. Ve güzel bir haritadır.
Küçük kafeste ilk önce 2 baş zombi vardır ve bunları öldürtükten sonra bir kavanoz düşürler. Bunu alan kişinin ekstra özeliği olur ve o kavanoz sahibi gelmeden oyun bitmez. 6 aşamalı. 6 tane kapıyı açman gerekiyor grup şeklinde ve en son panzehir olarak o kavanozu alan kişi görevi tamamlıyor.
Silahları hiç beğenmedim değmez o etkinliği yapmaya haritanın zevki ayrı güzel silahlar koy oynansın kardeşim.

Claw'ları çok sevdim zombi Wolverin'ler

(W ile mi v ile mi yazılır bu

) Sonra hack görmedim belki gizli saklı wall yapmışlardır onu bilemem.Çok lagda yoktu güzel olmuş oyun bu update ile.
Sadece hile duruyormu diye odaya girdim duruyormuş

Bug mu yoksa açıklama mı yanlış bilmiyorum. ilk tamamlayışımda, galil_ar/aks74u/barettam93r/adrenaline/m72law 1er aylık geldi bana. 11 lvl char. p90 ret bir de. artık g36c_d mi k1 mi tar 21mi o silahlardan biri mi derken, keyif 10 kat.