Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Vaslui=1 Fenerbahçe=4
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Şampiyonlar Ligi 3. tur maçında Vaslui karşısında 1-1'in rövanşına çıkan Fenerbahçe, Volkan, Kuyt ve Sow mucizesiyle sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Karşılaşmaya iyi başlayan Fenerbahçe önce 1-0 öne geçti, birkaç dakika sonra Vaslui skoru dengeledi. Penaltı atışında N'doye, Volkan'ı geçemedi, cezayı Kuyt ve Sow kesti. Vaslui'yi 4-1 mağlıp ederek turlayan Fenerbahçe, Aykut Kocaman'la çıktığı 6. Avrupa mücadelesinde ilk galibiyetiyle tanışarak üzerindeki uğursuzluğu da kaldırmış oldu.

Maçın büyük kısmı stresle geçti bana kalırsa eğer o arap penaltıyı atsaydı turu vermiştik.
Maçın kırlma anı penaltıyı kaçırması varya ne terler döktüm o penaltıyı vuruken. Ama maçın en güzel golünü SOW attı Wink
Kuyt ilk golünde klasına yakışır vuruş yaptı, sow'a denecek söz yok iman gücüyle vurdu Big Grin
Maçı izlemedim iyi veya kötü oynadı mı bilemem ama tebrik ederim.Tur atlaması çok iyi oldu.Galatasaraylılar konuya mesaj atmasın tartışma çıkar.Fenerbahçe'de Galatasaray'da bu yıl ülkemizi iyi bir şekilde temsil ederler inşallah.
Mihawk'tan beklerdim bu konuyu ama sanırım Galatasaray maçında ondan açmadı Big Grin
Tebrikler Fenerbahçe'm.. Ecel terleri döktük ama Volkanın o kurtarışıyla ardından Kuyt'un o müthiş golüyle rahatladık..
Takımımı tebrik ederim Smile
Atağa geçtik hadi hayırlısı. Smile
(08-08-2012 11:31 PM)Rumplestiltskin Yazılan: [ -> ]Mihawk'tan beklerdim bu konuyu ama sanırım Galatasaray maçında ondan açmadı Big Grin
Tebrikler Fenerbahçe'm.. Ecel terleri döktük ama Volkanın o kurtarışıyla ardından Kuyt'un o müthiş golüyle rahatladık..

Harbi mihawk acardı hep oldu mu ne oldu Big Grin ortalıktada yok
fenerbahçe yasluiii beyler
Bu işin daha playoff'u var.
Referans Adresler