Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Msn şifremi unuttummm
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar nexon sitesine girdim ve girerken dedim charın şifresini değiştirim Big Grin değiştirdim ve unuttum Big Grin salaklık bende ve msn şifre gönderdim yeni ve msn şifresinide unuttum ticket atabilirmiyiz yada ingilizcesi olan bir örnek yazabilirmi charın tüm bilgilerini versek msn adresi değiştirirlermi ?
(08-08-2012 05:32 PM)xDeathforg0od Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar nexon sitesine girdim ve girerken dedim charın şifresini değiştirim Big Grin değiştirdim ve unuttum Big Grin salaklık bende ve msn şifre gönderdim yeni ve msn şifresinide unuttum ticket atabilirmiyiz yada ingilizcesi olan bir örnek yazabilirmi charın tüm bilgilerini versek msn adresi değiştirirlermi ?

Tebrik Ederim DOSTDOST
yaw boş mesajlar atmayı bırakn char 73 level boşa gidicekmi şimdi yardımcı olun
Akıllı gizli soruyu biliyosan msn sifresini degis
Bulamazsan soguk su ıc ıftardan sonra. Bende bılgılerımı unuttum bende tıcket arıyorum ama ılgılenen yok.
Senin adına üzüldüm msn degiştirmek için senden cash dogum tarıhı falan fılan ıstedıklerını bılıyorum ben biraz zorluyolar anlıycagın bu konuda ama ben bılgılerı eksıksız verırım dıyorsan ticket at msn sıfren içinde parolamı unuttuma gir gizli sorunu bılmıyorsan orda forum doldurma var sendne dogum tarıhı msnde eklı olan arkadaslarının adreslerını fılan ıstıyor onu doldur 24 saat içinde sana olumlu yada olumsuz dönüyorlar.
(08-08-2012 07:31 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Senin adına üzüldüm msn degiştirmek için senden cash dogum tarıhı falan fılan ıstedıklerını bılıyorum ben biraz zorluyolar anlıycagın bu konuda ama ben bılgılerı eksıksız verırım dıyorsan ticket at msn sıfren içinde parolamı unuttuma gir gizli sorunu bılmıyorsan orda forum doldurma var sendne dogum tarıhı msnde eklı olan arkadaslarının adreslerını fılan ıstıyor onu doldur 24 saat içinde sana olumlu yada olumsuz dönüyorlar.

Herşey için eyvallah.Biliyorum aynısını başka mailimde yapmıstım olumlu souc aldım ama şifreyi hatırladım Allaha şükür Wink
Senin kadar bende sevindim çünkü benımde başıma çok geldi emek verdigin birşeylerin kaybolması çok zor oluyor Smile
Referans Adresler