Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrocka Giremiyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar warrocka baslamak ıstıyorum ama hata verdi hata şöyle : warrocka internet sitesinden baslata tıklayınca cıkan seyde game start dıorum hack shield cıkıor o bitince kenarda warrock simgesi var hata veriyor : http://imageshack.us/photo/my-images/684/adszxno.png/ burdan bakabilirsiniz yardımm
Bende warrocka giremiyorum beyler ama bende WarRock a tıkladigimda direk sitesine yonlendiriyor sonra orada play e tiklayip ID ve Pass. girdikten sonra bi yazi geliyor tamama tıkalayınca Launcher aciliyor baska turlu acilmiyor bide Program filesdeki ww dosyasindaki WRlauncher.exe den tikladigimda ''cannot get a file'' diye yazı geliyor . Oyuna play e tiklayip girdigimde ise Game Start dedigimde ID ve PASS: yazma yerini goremiyorum gozukmuyorlar acaba ne yapmaliyim yardim edecek birisi varsa cok mutlu olurum . Smile
Beyler tam çözüm değil ama virüs programı kapatıp deneyin veya oyunu silip yüklemeyi deneyin belki düzelir.
Referans Adresler