arkadaşlar öncelikle size konuyu ufakca anlatacağım sonra ss ler ve bir id ve pass verip video yu izlemenizi isteyeceğim.oyundaki ismi yattara olan ve benim hack olduğumu iddia eden şahıs ağzıyla söylüyor ezik bir hesapta program açıp benim videomu çekmiş ve yazıları görün tarafsız bir biçimde yazıları okuyum ve videoyu seyredin gerisi sizin taktiriniz...Oyunu bilen anlar.
Şahısa ısrar etmeme rağmen konuyu açmadı buralara ben acayım dedim.
Facedeki ismi sahsın Sedat Akbulut facesine eklemiş videoyu arkadaş turkixz@mynet.com id ve hackas123 pass Mithat Büyük diye bir isimle arkadaş oldum yoksa göremecektim oradan videoyu sizde izlersiniz gerisi ss ler ve beraberindeki konuşmalar..
Benim hack olduğunu düşünen arkdaşlara tavsiyem beni tr.warrock.net adresinden öm k2pixele veya ticket yoluyla benim report ettirsinler. Hesap takibe alınsın ricam bu...
boş iş bunlar lazkocy4li diye biri vardı 69 lwl hack clanı bile kapadılar o yüzden adam nick değişmiş hala oyunda yeni nick senote hadi banlatın onuda görelim
Böyle Kendini Bilmezler Var Bu Oyunda Malesefki..
Bide bunun için faceye video mu ekledi ne insanlar var ya
videodada wall açık koptum ya

Dün B1gTurk e de hile kullanıyorsun dedi Bnce ya trojen ya spam ya da başka bişy war bunun altında ya da harbiden yediremiyorlar çamur atıyor dün Bnde dedim lobby de B1gTurk te başkalarıda ne hikmetse açmadı kon WR le ilgili bi foruma mail ya da facebook taki bilgilerinize ulaşarak acc çalmak isteye bilir diye düşünüyorum
ben seni biliyorum oyununuda defalarca izledim senin için rahat olsun o videoda da hack filan yok
bide oraya yaptığım yoruma bak istersen

(03-06-2010 06:42 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Böyle Kendini Bilmezler Var Bu Oyunda Malesefki..
Hiç eksik olmadı, olmaz abi..
(03-06-2010 07:05 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]videodada wall açık koptum ya 
Adam ağzıyla diyorki senin video ya almak için ezik char alıp wall açtım diyor.Yaw bu adam hep işi yokuşa sürüyo dün dedik ki öyle bir iddian varsa neden facede warrock ile ilgili bir site değil yada ticket değil dedil lobyde oyunda adam öyle deyince başka bir siteye ekleycem dedi sonra yeni iddialarla karşıma çıktı bu günde bir videon var yeni

bunada hack yok de bakıyım diyorda onu bekliyoruz merakla vizyona ne zaman girecekse.
(03-06-2010 07:09 PM)xXFrEeDyXx Yazılan: [ -> ]Dün B1gTurk e de hile kullanıyorsun dedi Bnce ya trojen ya spam ya da başka bişy war bunun altında ya da harbiden yediremiyorlar çamur atıyor dün Bnde dedim lobby de B1gTurk te başkalarıda ne hikmetse açmadı kon WR le ilgili bi foruma mail ya da facebook taki bilgilerinize ulaşarak acc çalmak isteye bilir diye düşünüyorum
Adam dün zaten lobyde dediki pmler gelmeye başladı adamn facedeki arkdaş sayısı 200 den 222 ye yükseldi birden sonra adamı biraz daha konuşturunca dediki amacıma ulaşıyorum dedi az daha konuştuk sonra köşeye sıkışınca başladı küfüre yani takdir sizin faceye eklemeden gizlilik ayarlarından video yu açta herkes görsün dedik önce tmm dedi sonra yaptım dedi hani biz göremiyoruz deyince izledinde bahsetmiyorsun işine gelmiyor dedi sonra konuşma devam etti neden acayım ki dedi arkadaş olarak ekle gör dedi yani böyle bir karakterede sahip bu arada ben arkadasın ekleyeceğim dediği siteyede ekledim facede ismi gecen siteye oradan bir tane bile yorum gelmedi ama ne hikmetse.
BigTurk hile kullanıyorsun derken, kendi dediğine kendi inanabildi mi acaba.