Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: rocknovahack
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler middle east sunucusuna son zamandır 'rocknovahack' adında bi adam dadandı 1 tane de deil 3 tane bu adda adam var tabi değişik değişik yazılışları içlerinde 'king3rz,omari' adında 2 kişi daha var onların takımına geciyorum atmak için ama bunların 5 i de arkadaş atıyorum hepsi n diyip beni atıyolar.
Bunları bi takibe alsak ne bileyim bişeyler yapsak adminlerden önemle rica ediyorum.
İsteğinizi yerine getirme söz konusu dahi olmaz. Çünkü bu basit bir suçlamadır, bu olası durumdur, bu herkes tarafından yapılan bir durumdur. Bu gibi durumlarda sinir seviyenizi koruyup, farklı oda aramaktan başka çare yoktur.
evet rockernova serisi hack beyler lütfen banlayın şu adamları
(08-07-2012 07:39 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]İsteğinizi yerine getirme söz konusu dahi olmaz. Çünkü bu basit bir suçlamadır, bu olası durumdur, bu herkes tarafından yapılan bir durumdur. Bu gibi durumlarda sinir seviyenizi koruyup, farklı oda aramaktan başka çare yoktur.
Tamam dediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum çıkıyorum odadan ama 5 dakika geçmeden geliyolar benim olduğum odaya buna bi çözüm varmı Ss.gifSs.gifSs.gif
(08-07-2012 07:41 PM)t3ginhan3 Yazılan: [ -> ]
(08-07-2012 07:39 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]İsteğinizi yerine getirme söz konusu dahi olmaz. Çünkü bu basit bir suçlamadır, bu olası durumdur, bu herkes tarafından yapılan bir durumdur. Bu gibi durumlarda sinir seviyenizi koruyup, farklı oda aramaktan başka çare yoktur.
Tamam dediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum çıkıyorum odadan ama 5 dakika geçmeden geliyolar benim olduğum odaya buna bi çözüm varmı Ss.gifSs.gifSs.gif

Çözüm olarak SuperMaster isimli eşyayı alıp, oda kurup ve kurduğunuz odada oyuncu atma özelliğini kapatmak olur Smile Alternatif olarak başka sunucuya geçmek olabilir.
Sadece bu adamlar için geçerli değil 8'lik odada 2 arkadaş beraber olup wallhack uçma falan açanlar oyunda çok.Birbirlerine n diyorlar
Kd batırsınlar bırakın .. Kd'le adam oluyolar sanki . Adamlık level'la değil ki . Kimleri gördük (!)
Düzgün konuşunuz...
Referans Adresler