Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Kasma Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İşlemci: Intel Core i3
2.40 GHz
Ram: 3 GB

gibi özellikleri var başka özelliğini isteyen varsa sorsun valla çok kasıyor wrde neden kasıyor anlamıyorum .s

Bu arada laptop.
Laptop mu?
Evet laptop.
Kasma sadece donanımdan olmaz.
Bilgisayar aşırı doluysa kasabilir (bundan tam emin değilim)
İşlemci çok ısınırsa kasar
İçini temizlemezsen toz kaplanır, kasar
Fanlarda problem varsa çabuk ısınır dolayısıyla kasar

3.4 GHZ
4GB Ram
Nvidia GTS 250 ile
benim yarım kadar donanım kullanan adamdan 5 FPS fazla oynayabiliyorum BF3ü kasa yüzünden, formatlayıp bakım yapacağım, sana da tavsiye ederim.

Edit : Laptopsa fan olayına odaklan. Olmazsa yeni fan al bilgisayara.
Alt sag köseye git orda bateri seyinin üstüne tıkla eger güc planı *Battery saving* ise entertaiment'e getir.
(08-07-2012 06:02 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Alt sag köseye git orda bateri seyinin üstüne tıkla eger güc planı *Battery saving* ise entertaiment'e getir.

Güç tasarrufu yaptım doğrumu?
(08-07-2012 05:57 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Kasma sadece donanımdan olmaz.

3.4 GHZ
4GB Ram
Nvidia GTS 250 ile
benim yarım kadar donanım kullanan adamdan 5 FPS fazla oynayabiliyorum BF3ü kasa yüzünden, formatlayıp bakım yapacağım, sana da tavsiye ederim.

Yeni format atıldı söylediklerinden bi ısınma olabilir o da küçük vantilator aldım onun için soğutuyo orayı, fan nasıl değiştirebilirim değişilmiyo diyorlar ?
valla entertainment yapcan türkce anlamını googleden bak ona cevir takılmıyo sonra i3 bendede var.
Türkçesi eğlence demek .s
Güç tasarrufuna getirirsen maksimum pil ömrüne geçer yani performans düşer.Bende güç tasarrufu , dengeli ve yüksek performans var sende de aynıları varsa yüksek performansa al.
(08-07-2012 06:13 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]
(08-07-2012 06:02 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Alt sag köseye git orda bateri seyinin üstüne tıkla eger güc planı *Battery saving* ise entertaiment'e getir.

Güç tasarrufu yaptım doğrumu?
(08-07-2012 05:57 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Kasma sadece donanımdan olmaz.

3.4 GHZ
4GB Ram
Nvidia GTS 250 ile

Yeni format atıldı söylediklerinden bi ısınma olabilir o da küçük vantilator aldım onun için soğutuyo orayı, fan nasıl değiştirebilirim değişilmiyo diyorlar ?

değiştirmeyeceksin, laptopa fan alıcaksın altına komaya. vantilatörle olmaz o
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler