Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Araba Önerisi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Artık ben de nfs world'e başladım.An itibariyle 5 saat oldu.Şuan 10 levelim sizden ricam araba tavsiye etmeniz.Boots ile almayacağım.Normal kredi ile alacağım şuanda kredim 115.000 civarlarında
Biraz biriktir sonra ilerde alırsın su arabaları alma : audi r8 , dodge charger türü , bmw z4 , alıcaksan basta nissan skyline al hızı ve dönüsleri mükemmel bi araba.
Skylineların hepsi yüksek level
Öncelikle arkadan itişli araçlardan uzak dur bu oyunda. Çünkü dönüşleri berbat(istisnalar mevcut fakat bu istisnalar yüksek levellerde var 25+). Önden çekişli alabilirsin çünkü keskin virajlarda arkayı toparlaman için yardımcı olacaktır. Hızlanma ve direksiyon özelliği yüksek olan araçları al. Deviri yükse olan araçlarla pek işin olmaz çünkü kısa mesafeli değil yarışlar.
O kadar Need for speed oynamıs adamım. Alican abi dediginden hiçbirşey anlamadım Big Grin
(08-07-2012 03:55 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Öncelikle arkadan itişli araçlardan uzak dur bu oyunda. Çünkü dönüşleri berbat(istisnalar mevcut fakat bu istisnalar yüksek levellerde var 25+). Önden çekişli alabilirsin çünkü keskin virajlarda arkayı toparlaman için yardımcı olacaktır. Hızlanma ve direksiyon özelliği yüksek olan araçları al. Deviri yükse olan araçlarla pek işin olmaz çünkü kısa mesafeli değil yarışlar.

katılıyorum. ancak düz yollarda arkadan "çekişliler" daha iyi oluyor gibi ? çok APB oynadım orda öyleydi genelde.
Ben bi parayı biriktireyim o zaman görün camaro zl1 alıcam tavsiye ederim
(08-07-2012 03:55 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Öncelikle arkadan itişli araçlardan uzak dur bu oyunda. Çünkü dönüşleri berbat(istisnalar mevcut fakat bu istisnalar yüksek levellerde var 25+). Önden çekişli alabilirsin çünkü keskin virajlarda arkayı toparlaman için yardımcı olacaktır. Hızlanma ve direksiyon özelliği yüksek olan araçları al. Deviri yükse olan araçlarla pek işin olmaz çünkü kısa mesafeli değil yarışlar.

Arkadan itişliyi ilk kez duyuyorum.Sanırsam arkadan çekişli olacaktı ve teşekkür ederim.
Arkadan itişli - önden çekişli. Böyle biliyorum ben
(08-07-2012 04:08 PM)Uğur Gür Yazılan: [ -> ]Ben bi parayı biriktireyim o zaman görün camaro zl1 alıcam tavsiye ederim

Camaro ZL1'i devlet dağıtmış galiba herkeste o arabadan var :|
(08-07-2012 04:25 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Arkadan itişli - önden çekişli. Böyle biliyorum ben
(08-07-2012 04:08 PM)Uğur Gür Yazılan: [ -> ]Ben bi parayı biriktireyim o zaman görün camaro zl1 alıcam tavsiye ederim

Camaro ZL1'i devlet dağıtmış galiba herkeste o arabadan var :|

Bende anlamadım araba 27 lwl üstü 10 lwl de var Big Grin
Alican bu arada yarışma yap sana öneride bulunmuştum hani Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler