(08-07-2012 12:54 PM)vertualx Yazılan: [ -> ] (08-07-2012 12:45 PM)İnanç Yazılan: [ -> ]Uğur imzanı kaldırırmısın?
harbi ya Ugur imzanı kaldır o kızları görünce sacımımı yolsam yoksa duvara bitane yumruk atsam sasırıyorum
İlginizi çekerse (ramazandan sonra araştırırsınız)
Sarışın Olan Jessie Lush (17 yaşında)
Diğeri Jasmine Blu (18, Amerikalı, bloğu falan var. bayağı google'dan para alıyo reklam karşılığı)
hatta o gifin 2. kısmının orijinali şöyle : "TÜM SUBSCRIBER'LARIMA" diyerek paylaşmış. (sırf alınabilmek için subscribe yapmıştım ben)
http://gifsoup.com/view/1048794/jasmine-blu.html
Link olarak attım, isteyen tıklar isteyen 2-3 hafta bekler

Ramazan ayında bizi günahkar olmaya zorluyo.
Onunla alakası yok sadece göz kırpmaları falan hele su 2.kızın o kadar gıcıgıma gittiki sinirleniyorum durmadan önüme cıkınca

(08-07-2012 01:17 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Onunla alakası yok sadece göz kırpmaları falan hele su 2.kızın o kadar gıcıgıma gittiki sinirleniyorum durmadan önüme cıkınca 
Bir şey diyeyim mi, sen bundan sinirleniyorsan o da kötü.
(08-07-2012 01:20 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (08-07-2012 01:17 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Onunla alakası yok sadece göz kırpmaları falan hele su 2.kızın o kadar gıcıgıma gittiki sinirleniyorum durmadan önüme cıkınca 
Bir şey diyeyim mi, sen bundan sinirleniyorsan o da kötü.
abi millet gidip böyle imzaları nerden buluyor anlamıyorum valla garip

simdi insan oruclu bide üstüne ilk önce bi köpek resmi geliyorum deyip sonrada bunlar cıkınca kafam atıyor biraz neyse ya ugur artık bisey yazarsa imza yerini elimle kapatırım öyle okurum napak?

Şimdi değiştirecem imza arıyorum kendime

İşkence yapıyorlar. Yardım et Alican abeeeee