Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: xb3t10x ifşa
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Evet arkadaşlar yeni biriyle karşınızdayım.Arkadaşıma laf atıp üzerine TeamViewer veren elemandan çıkanlarla karşınızda olmakla birlikte birde bilgisayara yeni format attım vs. vs. böyle şey bende gezmez gibi laflar sarfetti Smile

[Resim: bl1hf.jpg]
wayy çakkal Big Grin
Helal reyiz ARTİST
Big Grin artık daha dikatli olucagım
bu bilgisayarın onun olduğunu nasıl kanıtlamayı planlıyorsun Ss.gif
(08-07-2012 06:02 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]bu bilgisayarın onun olduğunu nasıl kanıtlamayı planlıyorsun Ss.gif

birebir ben kefilim teamweaver ' daki 2. kişi benim
(08-07-2012 06:08 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]
(08-07-2012 06:02 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]bu bilgisayarın onun olduğunu nasıl kanıtlamayı planlıyorsun Ss.gif

ivedik, kefilsin tamam da, yazılı kanıt lazım. tamam ben sana güvenirim inanırım da, daha ileri gitmez yani, bir yaptırımı olmaz.
(08-07-2012 06:08 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]

Adama sen kimsin derler hacı Smile Şahsen ben inanır güvenirim senin sözünede resmi kanıt niteliği taşımazki

aynen
Referans Adresler