Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Vertualx'in iftiraları (Warrock)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ortagım var demiştin. Ortagınmıdır bilmem ama.Sanslısın. Sen olsan bile ortagımdır deme ihtimalin var.

[Resim: c6wHb.jpg]

oldukten sonra soylemısdır bilginize.
Bunun için konu açılması sence de komik değil mi? Bunu herkes söyleyebilir ve oyunun gidişatına göre taktir edersin ki kimseye güven kalmamıştır. 80 lvl adam da hack açar, komşun da hack açabilir Smile
(08-06-2012 09:49 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bunun için konu açılması sence de komik değil mi? Bunu herkes söyleyebilir ve oyunun gidişatına göre taktir edersin ki kimseye güven kalmamıştır. 80 lvl adam da hack açar, komşun da hack açabilir Smile

Forumdan onca kişiyle oyunum var kimse niye boyle seyler acmadı?
Oyunda suan batuhan var 3 saat önce oyunda idim sirleader [Mert] ile FFA oynadık sonra cıktım NFSdeyim Batuhan var suan charda. Böylece aslında iyi oldu kendini ifsa ettin kimin bana düsmanlık belledigini ögrenmiş oluyorum daha dün abi diye sesleniyodun Can gidince assalamaya basladın , dün odamıza geldin seni sevmesemde N yaptım yoksa onlara kalsa atılmıstın benle sohbet etmeye calıstın bende seninle insanlık yapıp muhattap oldum neyse ben yinede Batuhan'ı tembihlerim ama bu warrock kimin hack yapıcagı belli olmaz...
Hayir benım senle dusmanlıgım yok. Boylece ortagının ne yaptıgını gormus oldun. Kufur ederse olan sana olur. Hem sana abi diyorum ve hala. Saygım sıze sonsuz.
(08-06-2012 10:09 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Oyunda suan batuhan var 3 saat önce oyunda idim sirleader [Mert] ile FFA oynadık sonra cıktım NFSdeyim

Mübarek nfs oynuyorsan niye eklemiyorsun bizi Big Grin bu sabah başladım hediye porsche verdi oyun ama bu kadar lanet bir araba görmedim Big Grin
Ya Nfs açılmıyo deli olucam Big Grin
Bu arada positive saygılı ol burdaki herkes senden büyük
Hack diyio sövse tamam derdim de bunu koyman biraz saçma olmuş be DOST
(08-07-2012 03:36 AM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]Hack diyip sövse tamam derdim de bunu koyman biraz saçma olmuş be DOST
Referans Adresler