Açılan konuyu alttan aldım fakat görüyoruz ki her ne kadar iyi niyetle davransak da sonunda küfürlü veya sex içerikli swfler konuluyor. Bundan sonra o tarz konulara asla izin verilmeyecek, bu tarz girişimde bulunanlar anında ceza alacaktır.
Tüm forum halkına duyurulur.
- İmzaya konulan swfler, resimler vb. görsel içerikli imzalara gece vakti eve gittiğim zaman gerekli düzenlemeler yapıp, düzenlemeyi saklı tutarak bir takım değişiklikler tarafımca yapılacaktır.
Senin swf den kardeşim etkilendi , imzanı değiştirebilir misin ?
(08-06-2012 03:25 PM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]Senin swf den kardeşim etkilendi , imzanı değiştirebilir misin ?
İsteğiniz yerine getirilmiştir.
Bilerek yapmadıysa ben bişi bilmiyorum adam umrunda değil esasında orda müzik ama nafile ipler yavşakmı desek gevşekmi desek .
benim brazzers ss'im mi bozdu olayı ? ona mı kızdınız

güzel uydugulama tahrik oluyoz bazı imzalarda ramazan ramazan

(08-06-2012 03:20 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Açılan konuyu alttan aldım fakat görüyoruz ki her ne kadar iyi niyetle davransak da sonunda küfürlü veya sex içerikli swfler konuluyor. Bundan sonra o tarz konulara asla izin verilmeyecek, bu tarz girişimde bulunanlar anında ceza alacaktır.
Tüm forum halkına duyurulur.
- İmzaya konulan swfler, resimler vb. görsel içerikli imzalara gece vakti eve gittiğim zaman gerekli düzenlemeler yapıp, düzenlemeyi saklı tutarak bir takım değişiklikler tarafımca yapılacaktır.
Bence bazı içerikler izin verilmeli neresi burası diyanet içişleri bakanlığımı

O swf`lerde bişey yoktu sadece altta 1 tane küfürlü içerik vardı geri kalanında hiçbişey yoktu keşke konuyu kaldırmasaydınız sadece onu silebilirdiniz neyse sağlık olsun