Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayar Açılmıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sa beyler. Bugün sabah pcnin power düğmesine
bastım ekran gelmeden yani 7 saniye icinde falan kapanıyor.Bilgisi olan arkadaslar sizce ne yanmıştır.(not:ekran karti saglam cünkü ana karta bagladiğimdada ayni sorun var.) Yardimlarinizi bekliyorum.
Sadece ekranmı gidiyor yoksa pc kapanıyormu
(08-06-2012 11:58 AM)SpeeDy Yazılan: [ -> ]Sadece ekranmı gidiyor yoksa pc kapanıyormu

Ekran hic gelmiyor. Basiyorum power tusuna fan calisiyor sonra tak birden kapaniyor pc
bende açılırken kendine res atıyordu pc format atdım düzeldi
(08-06-2012 12:23 PM)Eolo Yazılan: [ -> ]bende açılırken kendine res atıyordu pc format atdım düzeldi

Benimki formatlik bi durum deil ama Sad
(08-06-2012 12:13 PM)l3erkin35 Yazılan: [ -> ]
(08-06-2012 11:58 AM)SpeeDy Yazılan: [ -> ]Sadece ekranmı gidiyor yoksa pc kapanıyormu

Ekran hic gelmiyor. Basiyorum power tusuna fan calisiyor sonra tak birden kapaniyor pc

Anladığım kadarıyla power'a yeterli güç gitmiyor. beyfendi
Hiç kasanın içiyle oynadın mı?
Ramlerini komple çıkartıp düzgün tak ve oturduğuna emin ol.
(08-06-2012 12:37 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Hiç kasanın içiyle oynadın mı?
Ramlerini komple çıkartıp düzgün tak ve oturduğuna emin ol.
Hayırlı olsun pc çökmüş.Format at kendin atamıyorsan gel zeytinburnundaki dikilitaş cafeye ben sana atıyım 20 tl Smile
(08-06-2012 12:43 PM)Uğur Gür Yazılan: [ -> ]Hayırlı olsun pc çökmüş.Format at kendin atamıyorsan gel zeytinburnundaki dikilitaş cafeye ben sana atıyım 20 tl Smile

Dostum klavyede ışık bile yanmiyor Smile tahminim power supplyde sorun var
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler