Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Google Benzer Resim Arama
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Tabi ki forumun 90%, belki de daha fazlası biliyordur bu fonksiyonu. Fakat Neden kalan 10%u önemsemeyelim ki ? Smile

Google artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası hemen hemen tüm bilgisayarlarda browser ana sayfası ve her an ihtiyaç duyduğumuz bir arama motoru. Bu noktada belkide pek çoğumuzun kullanmayı henüz bilmediği bir özelliğinden bahsetmek isteriz. Bilgisayarınızda kayıtlı olan veya telefonunuzdan, digital kameranızdan çektiğiniz bir fotoğrafın benzerlerini görmek istemez miydiniz ? Belkide size yada arkadaşınıza benzeyen kimler var ? görmek istiyorsunuz. Şimdi aşağıda anlattığımız kolay adımlar ile hep beraber Google’ da benzer görsel arayalım.

1.Aşama

Google'ı açıp Görseller'i seçiyoruz. (SS Koymadım, bunu bilmeyen yoktur sanıyorum)

2. Aşama
[Resim: tGHDs.png]
3. Aşama
[Resim: 1a0kr.png]
Örnek olarak ben şu resmi seçtim (internetten indirmiştim)
[Resim: CjRkL.jpg]
4. Aşama
[Resim: qvCP1.png]

Aslında bu kadar basit, peki bizim ne işimze yarıyor... Facebook'ta sizi biri ekledi ve fake olduğundan mı şüphelendiniz ? İndirin profil resmini bilgisayarınıza, aratın bu şekilde ve içiniz rahat etsin (bu konuda 100% güvenilir değil tabi, internette yaygın olmayan bir fotoğrafı kullanan çakallar olabilir)

Not:İlk paragraf hariç her şey bana aittir. Belki de çoğunuzun "konu açmaya değmez" bulacağı bu çok basit fonksiyonun tek dezavantajı sadece "Google Chrome" tarayıcısıyla yapılabiliyor olması...
Not2: (Eğer konu daha önceden açılmışsa veya bölüm yanlış olmuşsa kusura bakmayın Big Grin)
bence bilen %10 bilmeyen %90 Wink
(08-06-2012 07:33 AM)UnD34D Yazılan: [ -> ]bence bilen %10 bilmeyen %90 Wink

Öyleyse konu çok daha yararlı olur DOST
Valla ne diyim bende bilmiyordum Smile
(08-06-2012 08:32 AM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Valla ne diyim bende bilmiyordum Smile

Püüü Big GrinBig GrinBig Grin Öğrenmiş oldun ivedik DOST
Bilmiyordum,teşekküler
(08-06-2012 07:33 AM)UnD34D Yazılan: [ -> ]bence bilen %10 bilmeyen %90 Wink

Aynen Big Grin
Abi niye anlatıyorsunuz Smile Şimdi herkes öğrenecek Big Grin

Anlatım için teşekkürler.
Denedim de çok alakasız resimler buldu Big Grin Gereksiz bence Smile
Bende denedim o fotoğraftaki pozuna göre resimler buluyor benzerlikle alakası yok. Smile Bilgi için teşekkürler.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler