Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Almanya'yı da Fethetti !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
GamersFirst’ün tüm dünyada meraklılarını peşinden sürükleyen FPS oyunu War Rock, Almanya’da 1 Numaralı Aksiyon Oyunu seçildi.

Günümüzün en popüler free2play online oyun noktalarından GamersFirst’ün (http://www.gamersfirst.com) en önemli FPS oyunlarından War Rock, geçtiğimiz haftalarda Aksiyon Oyunu ve MMOFPS kategorilerinde çok sayıda prestijli ödülü toplayarak, başta Almanya olmak üzere Avrupa’nın genelinde ve Kuzey Amerika’da popülerliğini giderek artırdığını kanıtladı. CHIP Magazine (Almanya), 2009 yılının “En İyi 20 Aksiyon Oyunu” listesinde War Rock’ı 1 numaraya yerleştirirken, oyunu zirveye taşıyan kilit faktörlere geniş yer ayıran Alman CHIP online portalı da taktik öğelerin, oyun modlarının, geniş bir yelpazeye yayılan silahların ve eşya çeşitliliğinin altını çizdi.

War Rock yakın zamanda MMOSITE’ın Reader’s Choice Awards (Okur Tercihi Ödülleri) yarışmasında da 2009’un en iyi MMOFPS oyunu dalında ikincilik ödülü alarak oyuncuların kalbini kazandığını gösterdi.

Free2play oyun dünyasında üçüncü yılını kutlamakta olan War Rock, yakın zamanda Siege War’u piyasaya sürerek savaş senaryolarında yepyeni ilerlemeler yaratmış ve War Rock’ın mevcut hızlı tempolu taktik stilini tamamlamıştı. Bu yenilikler en etkili silahları, en can alıcı araçları, havada, karada ve denizde kullanılabilecek çarpıcı modları içerecek şekilde genişletilirken, yakın zamanda devreye sokulan tahrip edilebilir ortam özelliği de oyuncularının heyecanına heyecan katıyor.

GamersFirst FPS prodüktörü Jon-Enée Merriex, War Rock’ın başarısıyla ilgili olarak şu yorumu yapıyor: “Oyuncuların, medyanın ve endüstrimizin profesyonellerinin başarımızı sürekli olarak onaylamasından onur duyuyoruz. War Rock’ı en iyi FPS oyunlarından biri haline getirmek için her gün büyük çaba harcıyor, içeriğimizi düzenli aralıklarla güncelliyor ve oyuncularımızın isteklerine kulak veriyoruz. Amacımız, önümüzdeki yıllarda da onların ilgisini sürekli kılacak yepyeni ve heyecan dolu içerikler yayınlamak.”

GamersFirst Ekibi tam da bu sözlerin ruhuna uygun bir şekilde Mart ayı için yeni güncellemeler hazırlıyor. Oyunculara yeni bir harita ve bir dizi yeni silah sunan GamersFirst, yılda bir kez düzenlenen Aziz Karmali Günü aracılığıyla da oyuncuların bahar mevsimini kutluyor!

Alıntıdır...
Anca Almanya'yı fetheder =)
(03-06-2010 05:38 PM)Warrocktr Yazılan: [ -> ]Anca Almanya'yı fetheder =)

Doğru hack,lag,bug kalkmadıkca Türkiyeyi biraz zor fetih eder Smile
Türkiye'yi biraz zor fetheder. Smile
Burayı da Fethetmesi Dileğiyle Big Grin
Burayı da Fethetmesi Dileğiyle Big Grin
almanyada tabi hack açan pek yoktur herkez bizim gibi milletin hakkını çalmıyor herşeyde bi kurnazlık düşünmüyor adamalr insan gibi oyun oynuyor biz herşeyde bir kurnazlık nerde bir pislik orda türkler

SametKARA

Oylaması Yapıldı Geçenlerde Ama Oylamaya Hile Karıştı Burda..İp'Numaralarını Değiştirerek Oy Kullananlar Oldu Aklınızın Alamayacağı Şekilde Büyük Bir Fark Oluştu Smile
(03-06-2010 05:44 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]almanyada tabi hack açan pek yoktur herkez bizim gibi milletin hakkını çalmıyor herşeyde bi kurnazlık düşünmüyor adamalr insan gibi oyun oynuyor biz herşeyde bir kurnazlık nerde bir pislik orda türkler

Al işte niye Türk milletini kötülüyorsun? Bu düşünce ile normaldir şuanki Türkiye'nin durumu...
(03-06-2010 06:05 PM)Adem Çelik Yazılan: [ -> ]
(03-06-2010 05:44 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]almanyada tabi hack açan pek yoktur herkez bizim gibi milletin hakkını çalmıyor herşeyde bi kurnazlık düşünmüyor adamalr insan gibi oyun oynuyor biz herşeyde bir kurnazlık nerde bir pislik orda türkler

Al işte niye Türk milletini kötülüyorsun? Bu düşünce ile normaldir şuanki Türkiye'nin durumu...

Yalanmı kardeşim yalansa yalan de bu ülke benim gibi düşünenler yüzünden burda değil Bu ülkenin başında ben yokum bu ülkenin başındakiler sayesınde bu ülke bu hale geliyor ve birazda insanlarında var kimseyi kötülediğim yok kötü birini iyi olarak gösteremem yani bu düşüncede insanlar olduğumuz için gerçekleri söylüyorum açın gözünüzü biraz kimse bu sözümden alınmasın yada kendi ülkesini sevmiyor demesin ben ülkemi sizden cok seviyorum sizden cok düşünüyorum bu arada kimsede kişisel görüşüme karışamaz ben ne istersem onu düşünürüm
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler