Merhaba arkadaşlar benim sorunum forumdaki bir çok kişinin imzasının büyük olması. Ne zaman bir sayfaya girecek olsam resimler tek tek boyutlandırılması gerekiyor bu yüzden sayfanın en üst kısmında en az 4-5 saniye bekliyorum. Sizden ricam ya yöneticilerin imza için sınırlandırma getirmesi ya da imzası büyük arkadaşların imzalarını küçültmesi.
Tabi resim boyutlandırma olunca kendi resminin küçük olduğunu düşünenlerde var.
işte rica ettiğimde karşılaştığım tepki.
Uploaded with
ImageShack.us
aynı sorun bendede oluyor.
Bende mesaj attıktan 3-4 saniye büyük kalıyor sonra düzeliyor.
(08-05-2012 07:33 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Bende mesaj attıktan 3-4 saniye büyük kalıyor sonra düzeliyor.
bende de öyle oluyor ama sayfa açılırken hem yavaş açılıyor, hemde resim boyutlandırıldıktan sonra sayfanın en üstüne atıyor. neyse ne dediğimi anlamanız için 10 wallpaper atmam lazım sanırım

Evime gittiğim zaman onlara düzeltme yapacağım.
İmza kurallarını okuyup, gerekli kurallar doğrultusunda imzasını yapanların yaptıkları imzalar kalacak. Kurallar dışında imza gördüğüm zaman o imza silinecek.
Pazartesi akşamı eve gideceğim

İmza sınırlamasını sevmem ama o arkadaşınki harbiden büyükmüş
(08-05-2012 07:45 PM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]İmza sınırlamasını sevmem ama o arkadaşınki harbiden büyükmüş
zaten böyle bi kural gelmeseydi protesto amaçlı sevdiğim wall paperları koyucaktım imzama

(08-05-2012 09:04 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Benim imzam. Nasil?
seninkinin boyutu nispeten daha küçük gözüküyor.