Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Film Onerisi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Evet Arkadaslar saatın gec oldugunun farkındayım bır kac fılm onerecegım ızleyın guzeller 3 ıdıots (3 aptallar) turkce dublajını bulablrsenız onu ızleyın ılgınc ve komık bır fılm fetih1453 10 uzerınden 10 verıorum Kanlı Hesaplasma ınanılmaz orumcek adam death race 2 bır kacı eskı fılm olabılr ama modası gecmedı hala guzel ızlemeye deger fılmlerdır hayrlı sabahlar herkeze
doğuş senmisn yoksa davut senmisin EFE KÖY ENTEL KÖYE KARŞI izle
Öncelikle sana da iyi sabahlar.Yazını biraz daha özenli yazmaya çalış biraz önce saydım 35 kere yazım hatası yapmışsın.Önerdiğin filmler güzel fakat Fetih 1453 10/10 etmez en fazla 6.5/10 olur.
(08-05-2012 09:10 AM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Öncelikle sana da iyi sabahlar.Yazını biraz daha özenli yazmaya çalış biraz önce saydım 35 kere yazım hatası yapmışsın.Önerdiğin filmler güzel fakat Fetih 1453 10/10 etmez en fazla 6.5/10 olur.

Rahatlıkla 10/10 eder. Görüntü kalitesi sesi filan müthiş yapmışlar sinemada izlediysen 10/10 verirsin rahatlıkla
Bende konuyu gördum 3 idiot dıcektım sende yazmısın cok guzel bır fılm ya Ranco nun mimiklerine bayılıyorum Smile
Referans Adresler