Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: hack konusunda öneri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(08-05-2012 09:04 AM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]
(08-05-2012 02:30 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Zaten şu oyunu oynayıpta 1 kez dahi olsun hack açmayan biri olabileceğini sanmıyorum.Hatta olamaz desem yeridir.Türküz sonuçta Smile

O kadar emin olma bende dahil illaki açmayan vardır.Herkesin sütü bozuk değil.

gönderme yapmışsın da, hiç illegal bir şey yapmadım diyen varsa asıl yalan söylediği için onu diyenin sütü bozuk olmuyor mu Smile
(08-05-2012 02:30 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Zaten şu oyunu oynayıpta 1 kez dahi olsun hack açmayan biri olabileceğini sanmıyorum.Hatta olamaz desem yeridir.Türküz sonuçta Smile

bu oyunu 3 sene önce bi oynamıstım şimdide basladım tekrar ve asla hack kullanmadım . Türkte olsam Wink
Barış ordan sütü bozuk falan diyosunda açmamışsan açmamışsındır öyle laga luga sözlerle sütü bozuk falan demekle olmaz o işler. Kullandığın kelimelere dikkat edersen iyi olur !

O kişi galiba benim Big Grin Bi beceremedim gitti arkadaş
İnkar edenlerde olsa inanmadığımı belirtmeliyim Smile
(08-05-2012 02:30 AM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Namuslu acik sozlu cocuk Big Grin Tongue

Açık sözlü kısmına katılıyorum.
Hile kullanmadım kullananlardanda nefret ediyorum keske hıle olmasa su oyunda .
bEN HACKIM Big Grin ŞAKA LEN
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler