08-05-2012, 01:23 AM
Beta'dan beri olmasa da zevkle oynadığım bir oyundu War Rock. Arkadaşın tavsiyesi üzerine 2-3 resmine bakıpta başladığım, hatta ilk oyunumda bloc haritasından oyundan atıldığım bir oyun. Yarım yamalakta olsa 3 senem gitti oyuna. 6 ay F2 olayını bilmeden oynadım, söylenenlere hiçbir tepki veremeden yani. Buradan da bazen susmanın en güzel cevap olduğunu gördüm Warrock'ta. Oyunun başlarında kopuk biriydim, ilk premiumu aldığımda da ilk işim bir klan bulmaktı. User listi açar oyuna girenlerin klan resimlerine bakardım. En aklımda kalan TUF klanının resmiydi, ancak bu yeni başlayan biri için çok yüksek bir mevkiydi. Yine de o resimlerden hareketle GBR klanına girdim ve yaşça bende 6-7 yaş büyük abilerimle tanıştım ve beni bu foruma başlatanlar da onlardı. Oyuna iyice bağlandım haliyle. Zaman su gibi akıp geçiyordu tabi bir yandan, dersleri de iyice bırakıvermiştim zaten pek baktığımda yoktu. Bu sürede en yakın kişiden hain tavırlarda gördüm, en tanımadığım kişiden insanlıklarda. Vel hasıl 3 sene Warrock , hackıyla ve lagıyla güzeldi..
Şimdi ise oyuna geri dönmek istesem de en fazla 3 oyunda hevesim kaçıyor. Sanki oyunda yapabileceğim her şeyi yapmış gibi hissediyorum ve siliyorum oyunu tekrar. Nexon'a geçtiğinden beri dokunmadım oyuna. Kendimi efsane Hagi gibi hissediyorum. Artık oyun oynama devrim geçti de, birilerinin başında dursam diyorum, tekrar tutunabilme sorunu yaşarım diye yine bir adım geri atıyorum.
Fakat oyun beni bu foruma bağladı, ve biliyorum ki oyun bitse de bu forum kalacaktır belki başka bir isimle olsa da. Futbolu bırakan futbolcular gibi hafif bir burukluk olsa da yine de bu durumda olduğumdan dolayı memnunum. Oyuna 200 TL ye yakın bir masraf yaptım. Bu size çok az gelebilir ancak oyuna para ayırabilecek lüksü olmayan biriyim. Yine de buradayım. Belki bir gün görevimi bıraksam da, bir kaç ay uzak kalsam da, bir gün buraya tekrar döndüğümde hatırlanmayı çok isterim, o zaman War Rock benim için iyi bir geçmiş olur...
Vaktinizi ayırıp okuduysanız teşekkür ederim, hayırlı sahurlar
Şimdi ise oyuna geri dönmek istesem de en fazla 3 oyunda hevesim kaçıyor. Sanki oyunda yapabileceğim her şeyi yapmış gibi hissediyorum ve siliyorum oyunu tekrar. Nexon'a geçtiğinden beri dokunmadım oyuna. Kendimi efsane Hagi gibi hissediyorum. Artık oyun oynama devrim geçti de, birilerinin başında dursam diyorum, tekrar tutunabilme sorunu yaşarım diye yine bir adım geri atıyorum.
Fakat oyun beni bu foruma bağladı, ve biliyorum ki oyun bitse de bu forum kalacaktır belki başka bir isimle olsa da. Futbolu bırakan futbolcular gibi hafif bir burukluk olsa da yine de bu durumda olduğumdan dolayı memnunum. Oyuna 200 TL ye yakın bir masraf yaptım. Bu size çok az gelebilir ancak oyuna para ayırabilecek lüksü olmayan biriyim. Yine de buradayım. Belki bir gün görevimi bıraksam da, bir kaç ay uzak kalsam da, bir gün buraya tekrar döndüğümde hatırlanmayı çok isterim, o zaman War Rock benim için iyi bir geçmiş olur...
Vaktinizi ayırıp okuduysanız teşekkür ederim, hayırlı sahurlar