Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Samsung GT-S5570 Android ve Flash Player
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar elimde Samsung GT-S5570 model telefon var. Aldığımda 2.2.1 Android sürümüne sahipti. Dün 2.3.4 sürümüne yükselttim. Aklıma takılan sorulardan ilki bildiğim kadarıyla 4.x.x gibi bir android sürümü mevcut bu telefona en yüksek sürümü yüklemeye kalksam kaldıramama gibi bir durumu olur mu ?

Diğer sorum ise Flash Player ile ilgili normalde çoğu videoyu izleyebiliyorum. Facebook, youtube vb. sitelere girebiliyorum. Fakat bazen Adobe Flash Player yükleyin diye bir uyarı çıkıyor. Araştırdım, bir kaç dosya indirdim fakat çalıştıramadım. Nereden bulabilirim ?
Dediğin Android 4 Ice Cream Sandwich sürümü. Senin telefonun desteklemiyor malesef.
Fakat custom rom olarak yukleyebılırsın eğer yapılmışsa benımkıde Samsung Galaxy Wonder benımkınede daha yapılmadı ıcs yapıldıda kamera falan calısmıyor eger bunu nasıl yapıcam dıyorsan
1) Telefonu root edıceksın
2) Sonra telefonuna recovery yukluceksın ben clockwormod kullanıyorum ama nondroid falanda var fakat ben clockwormod tavsıye ederım
3) Custom rom yukluceksın telefonuna atıcaksın telefonu acarken Kilit tusu ses açma tusu ve home tusuna basılı tutucaksın ordan ındırdıgın custom rom neredeyse onu bulup yukluceksın
Not = Telefonu Garanti Dışı Bırakır...
Artık Adobe Flash player androidten desteğini çekti Windows phone anlaştı adobeyle. Ve ayrıca artık flash devri yavaş yavaş kapanıyor html5 geliyor
Of Yaaa
Referans Adresler