Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock Korea silahlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yalnız söyliyim bu silah gelirse famas unutulur Smile

-----------------------------

Şu silahda gelmiş ama videosu yok (Scar Light]

[Resim: bgtut.jpg]
ilk videoda silah sekmiyo Big GrinBig Grin ama 2 videodaki roketi kullandım güzel
Bekleyin, Kore ile zaten ortak çalışmalarımız var Smile
(08-04-2012 08:30 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Bekleyin, Kore ile zaten ortak çalışmalarımız var Smile

Ülke maçı falan yaptırtmayın harbi çok iyi oynuyorlar :'(
Felaket ses kasıyorlar :'(
Eğer yapacaksak M4A1 ve AK47'yi oyundan silelim Big Grin
Ya adamlarda premium falan olmasada nerdeyse haftada 3-4 gün EXP eventleri var o güzelide zaten Smile
(08-04-2012 08:30 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Bekleyin, Kore ile zaten ortak çalışmalarımız var Smile

Tbomba cqc ye gelirmi ??
fark etmez ohara olsun clanımla hazırım duman ederiz eskı fotolara baka bilirsiniz konularımdan
Yanlız Vector gelirse Famas unutulmaz MP7A1 Unutulur Mantık Fail Smile
(08-04-2012 09:21 PM)Krowner Yazılan: [ -> ]Yanlız Vector gelirse Famas unutulmaz MP7A1 Unutulur Mantık Fail Smile

Mantık fail xD ya beni güldürme oruclu oruclu Smile Sen ilk önce dedigimi anla sonra cevap ver sekme yönünden diyorum ben mp7a1 ne alaka simdi? Ha medicte dersen evet orda mp7a1 unutulur adamımadamım
(08-04-2012 09:24 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(08-04-2012 09:21 PM)Krowner Yazılan: [ -> ]Yanlız Vector gelirse Famas unutulmaz MP7A1 Unutulur Mantık Fail Smile

Mantık fail'mi? Sen ilk önce dedigimi anla sonra cevap ver sekme yönünden diyorum ben mp7a1 ne alaka simdi? Ha medicte dersen evet orda mp7a1 unutulur adamımadamım

Ok By.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler